Gebelik testi pozitif hata verirmi

Cankzl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2021
37
19
3
32
IMG-20211022-WA0001.webp

Sizce gebelik testi pozitif hata verirmi adet günüm çok yakın göğüslerimde sertlik ve sağ kasığımdaki batmadan başka belirtim yok yarın doktora gidicem ama hamile değilsin diyecek diye içimde büyük bi korku var

Eki Görüntüle 2939318
Sizce gebelik testi pozitif hata verirmi adet günüm çok yakın göğüslerimde sertlik ve sağ kasığımdaki batmadan başka belirtim yok yarın doktora gidicem ama hamile değilsin diyecek diye içimde büyük bi korku var
Bu kadar net çizgide hatayı nerden çıkardınız.
Bariz pozitif

Eki Görüntüle 2939318
Hata verir ama bu kadar net çizgi vermez tekrarlayın testi

Çok belirgin ikinci çizgi çıkmış 😍 adet gününüze ne kadar var?

Eki Görüntüle 2939318
Bu test hatalı olamaz. Çok bariz bir çizgi çıkmış. Gözünüz aydın Allah kucaginiza almayı nasip etsin inş 🤲💜

İnşallah korkumdan heyecanımdan uyuyamayacam 🥲
Duanı oku uyu canım, gerçekten kötü birşey olmayacak. Testin maşallah çok güzel gözüküyor, hemde adetine dört gün varken. Bazı arkadaşlar adet gününde bile bu kadar net cizgi görmüyor, çok çok silik oluyo🤗

Adetime 4 gün var ve çok beklediğimiz bi gebelik içimde bi korku var sanki yokmuş gibi bi korku hatalı olabileceğini söylediler
Canım pozitif testte hata olmaz çoğunlukla ama negatif çıkanlarda bazılarında hata çıkıyor. Allahin izniyle pozitiftir🤲💜

Kizlar benim adetim 4 gun gecikince test yaptım 10 dk bekledim cikmadi sonra 2 saat sonra eve geldim cizgi belirmis silik ne kadar sure içinde çıktı bilgim yok böyle olup gebe olduğunu öğrenen varmi

Duanı oku uyu canım, gerçekten kötü birşey olmayacak. Testin maşallah çok güzel gözüküyor, hemde adetine dört gün varken. Bazı arkadaşlar adet gününde bile bu kadar net cizgi görmüyor, çok çok silik oluyo🤗
🥰 hayırlısı inşallah çok tşk ederim rahatladım biraz

Back
X