Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar net çizgide hatayı nerden çıkardınız.Eki Görüntüle 2939318
Sizce gebelik testi pozitif hata verirmi adet günüm çok yakın göğüslerimde sertlik ve sağ kasığımdaki batmadan başka belirtim yok yarın doktora gidicem ama hamile değilsin diyecek diye içimde büyük bi korku var
Hata verir ama bu kadar net çizgi vermez tekrarlayın testiEki Görüntüle 2939318
Sizce gebelik testi pozitif hata verirmi adet günüm çok yakın göğüslerimde sertlik ve sağ kasığımdaki batmadan başka belirtim yok yarın doktora gidicem ama hamile değilsin diyecek diye içimde büyük bi korku var
Bu test hatalı olamaz. Çok bariz bir çizgi çıkmış. Gözünüz aydın Allah kucaginiza almayı nasip etsin inşEki Görüntüle 2939318
Amin inş ama içimde korku var çok bekledik çok korkuyorumBu test hatalı olamaz. Çok bariz bir çizgi çıkmış. Gözünüz aydın Allah kucaginiza almayı nasip etsin inş![]()
Rabbim korktuğunuza uğratmasın ınşAmin inş ama içimde korku var çok bekledik çok korkuyorum
Allahım inşallahPozitif hayırlı olsun hemde net
İnşallah korkumdan heyecanımdan uyuyamayacamRabbim korktuğunuza uğratmasın ınştestiniz çok güzel çıkmış
ınş mucizeniz sizinledir
rabbim ol der olur, allahım ferahlık versin
![]()
Adetime 4 gün var ve çok beklediğimiz bi gebelik içimde bi korku var sanki yokmuş gibi bi korku hatalı olabileceğini söyledilerBu kadar net çizgide hatayı nerden çıkardınız.
Bariz pozitif
Duanı oku uyu canım, gerçekten kötü birşey olmayacak. Testin maşallah çok güzel gözüküyor, hemde adetine dört gün varken. Bazı arkadaşlar adet gününde bile bu kadar net cizgi görmüyor, çok çok silik oluyoİnşallah korkumdan heyecanımdan uyuyamayacam![]()
Canım pozitif testte hata olmaz çoğunlukla ama negatif çıkanlarda bazılarında hata çıkıyor. Allahin izniyle pozitiftirAdetime 4 gün var ve çok beklediğimiz bi gebelik içimde bi korku var sanki yokmuş gibi bi korku hatalı olabileceğini söylediler
Nekadar beklediniz mesela canm . Kac seneAdetime 4 gün var ve çok beklediğimiz bi gebelik içimde bi korku var sanki yokmuş gibi bi korku hatalı olabileceğini söylediler
8 yılNekadar beklediniz mesela canm . Kac sene
Maaşallah, sağlıkla gelsin. Sakın stres yapma. Gebelik var. Umarım sağlıkla devam eder
Duanı oku uyu canım, gerçekten kötü birşey olmayacak. Testin maşallah çok güzel gözüküyor, hemde adetine dört gün varken. Bazı arkadaşlar adet gününde bile bu kadar net cizgi görmüyor, çok çok silik oluyo![]()
Oo baya olmus ama bunda hata yok . Cunku ikinci cizgi bariz belli . Bazen kuruma cizgisine hamile miyim diyolar da . Bu oyle deil hamilesin . Allah kazasiz belasiz kavustursun