gebelik testi pozitif mi negatif mi bu çizgi ne

oncy

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2022
28
6
6
26
Gösterge ekranına bakarken yandan gördüm kırmızılığı o yüzden içini açıp baktım bu nedir bilen var mı

Eklentiler

• 1000017699.webp
    1000017699.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 95
  • 1000017698.webp
    1000017698.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 83
Test bozuk olabilir başka test varsa tekrarlayın ilk resimlerde net gebelik var derdim ama çizgi biraz uzak geldi o yüzden tekrarlamanız daha sağlıklı olur 🌸
Çok teşekkür ederim yorumunuz için prediactor test aldım gidip şimdi yaptım ama çok ince belli belirsiz birşey var şaşı oldum sanırım birşey yok ama bir hafta daha bekleyip muaneye gideyim diyorum

Çok teşekkür ederim yorumunuz için prediactor test aldım gidip şimdi yaptım ama çok ince belli belirsiz birşey var şaşı oldum sanırım birşey yok ama bir hafta daha bekleyip muaneye gideyim diyorum
Yani bende belli belirsiz çizgiyle öğrenmiştim gebeliğimi o yüzden sizin adınıza sevindim, erken gitmek çok stresli oluyor acaba kese görünecek mi sağlıklı mı diye deliriyor insan adetiniz geçsin öyle gidip kan verirseniz net sonuca ulaşırsınız umarım vardır🌸♥️

Yani bende belli belirsiz çizgiyle öğrenmiştim gebeliğimi o yüzden sizin adınıza sevindim, erken gitmek çok stresli oluyor acaba kese görünecek mi sağlıklı mı diye deliriyor insan adetiniz geçsin öyle gidip kan verirseniz net sonuca ulaşırsınız umarım vardır🌸♥️
İyi niyetleriniz için çok teşekkür ederim allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah 😇 fakat bi test ile daha tekrarladım yok gözüküyor bir hafta daha gecikirsem doktora çıkacağım bakalım

Back
X