Gebelik testi pozitif mi ? Negatif mi ?

Eyvahvaveyla

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2022
32
27
18
merhabalar , bugün yaptığım testte ilk kez hayalet çizgi gördüm ama kendim kuruntu mu yapıyorum görüyorum psikolojik olarak emin olamadım.
İlk idrarla yapılmadı test akşam idrarıyla yaptım, 6-7 dakika içinde bu şekilde oldu . Kuruma çizgisi mi hayalet çizgi mi ayırt edemedim. 71054F89-6CE9-476F-986A-CB51ED2608DC.webp

merhabalar , bugün yaptığım testte ilk kez hayalet çizgi gördüm ama kendim kuruntu mu yapıyorum görüyorum psikolojik olarak emin olamadım.
İlk idrarla yapılmadı test akşam idrarıyla yaptım, 6-7 dakika içinde bu şekilde oldu . Kuruma çizgisi mi hayalet çizgi mi ayırt edemedim.Eki Görüntüle 3145187
Bozuk bu test

Gerçekten mi ? Nasıl anlıyorsunuz, bir an heveslenmiştim
Üzerindeki kırmızı dağınıklığı var. O gördüğünüz kırmızı yaygın yüzey olmayacak, beyaz zeminde tek bir çizgi çıkacak ya da çıkmayacak. Ya fazla damlattınız idrarı ya da testin kendisi bozuktu.

Üzerindeki kırmızı dağınıklığı var. O gördüğünüz kırmızı yaygın yüzey olmayacak, beyaz zeminde tek bir çizgi çıkacak ya da çıkmayacak. Ya fazla damlattınız idrarı ya da testin kendisi bozuktu.
Açlıktan elim titriyordu o sırada fazla damladı idrar , sabah başka testle tekrarlamak daha sağlıklı olacak o zaman , teşekkür ederim..

Test bozuk yarın sabah ilk idrarla tekrar edin hayırlısı olsun 🙏🏼

Benimde bı testim böyle oldu iki gün sonra başka testle yaptım.net çıktı canim tekrar et

Eklentiler

• IMG_20221026_124141.webp
    IMG_20221026_124141.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 114
Back
X