- 9 Ağustos 2020
- 515
- 209
- 53
- 28
- Konu Sahibi Tugraderya
-
Adeteinize kaç gün var benim 5 gün var laboquick testlerim 2 gündür çok silikti bugün biraz daha belirginleşmişti. Sizin testinin gibiArkadaşlar sizce çizgi var mı bana mı oyle geliyor saat 16.46da yaptım testi fotoğrafları 16.50 de çektim durdukça belirginlesti çizgi fotoğraflarda çizgi gören varmi adet günüm bugündü henüz olmadım hala
Gün gün beta arttığı için renkten koyulaşır umarım beklediğim haberi alırsınAdeteinize kaç gün var benim 5 gün var laboquick testlerim 2 gündür çok silikti bugün biraz daha belirginleşmişti. Sizin testinin gibi
Benim adet günüm bugündü henüz olmadım bu kaset test acaba erken gebelik testi alıp yapsammıAdeteinize kaç gün var benim 5 gün var laboquick testlerim 2 gündür çok silikti bugün biraz daha belirginleşmişti. Sizin testinin gibi
Teşekkür ederimSilik bir çizgi var gibi kan verin bence
Bu kaset test acaba erken gebelik testi alıp yapsammıBende biseyler gördüm kan verin
Ya bence sen gebesin tabiki bizler doktor değiliz ama öyle gözüküyorBu kaset test acaba erken gebelik testi alıp yapsammı
Bana göre erken gebelik testi para tuzağından başka birşey değil bence beklemelisin ya da kan ver daha hızlı çıkar rabbim gönlüne göre versin canımBu kaset test acaba erken gebelik testi alıp yapsammı
Laboquick kaset test bende pozitif çıkardı. Erken gebelik testi negatifti. Sonuç hamileydim kaset test daha iyi algıladı demekki. Ama kimyasal oldu. Kan verip netleştirin bence testlerle uğraşmayınBu kaset test acaba erken gebelik testi alıp yapsammı
Çok teşekkür ederimYa bence sen gebesin tabiki bizler doktor değiliz ama öyle gözüküyor
Evet canım çizgi var gününüze daha var mı ve testin markası neydi ?Test şuan böyle çizgi belirginlesti
Gunum bugün aslında henüz olmadım testin markası certainLaboquick kaset test bende pozitif çıkardı. Erken gebelik testi negatifti. Sonuç hamileydim kaset test daha iyi algıladı demekki. Ama kimyasal oldu. Kan verip netleştirin bence testlerle uğraşmayın
Evet canım çizgi var gününüze daha var mı ve testin markası neydi ?
Kasette net çıkmış markası neydi kan verin kesinleşsin bence varErken gebelik testi ve bı kaset test daha aldım şansıma erken gebelik testi bozuk çıktı iki çizgi var sanki ama test bozuk bence ama kaset testte çizgi daha belirgin olduuu
Bence artık testlere para vermeyin direkt kan verinErken gebelik testide pozitifmis içindeki kağıt yana kaymış kağıdı düzelttim
Dimii bende öyle yapicam yarın kan vericemBence artık testlere para vermeyin direkt kan verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?