Gebelik testi sabah pozitifti ama regl başladı

• Konu Sahibi Konu Sahibi nmsc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim ben de hamileyim 1 hafta once oğrendim. Ve adet gunumde lekelenme de değil bildiğin kan geldi. Fazla değildi ama yani kocami arayip adet oldum dedim. Doktorum hcg tekrarla dedi. Artiş drvam ediyordu. Proluton igne ve progesteron fitilleri yazdi. Şu an 8 haftadayim yine de ara ara lekelenme oluyor. Bence hemen kimyasal düşünme kan testi ve ve sonra da tekrarla doktorunla konuş

Yani hamileliğimi adetden 1 hafta once oğrendim

Yani hamileliğimi adetden 1 hafta once oğrendim
Anladım teşekkür ederim. Testin doğruluğunu bir teyit edeyim yarın sabah ona göre kan testine gideyim diyorum . Hayırlı olsun size de sağlıcakla gelsin inşallah:)

Anladım teşekkür ederim. Testin doğruluğunu bir teyit edeyim yarın sabah ona göre kan testine gideyim diyorum . Hayırlı olsun size de sağlıcakla gelsin inşallah:)
Evet en iyisi hakkinizda hayirlisi InsaAllah.
Guzel dualariniz için tesekkur ederim. Size de nasib olur InsaAllah

Evet en iyisi hakkinizda hayirlisi InsaAllah.
Guzel dualariniz için tesekkur ederim. Size de nasib olur InsaAllah
İnşallah isteyen herkese :) peki sizin belirtileriniz oldu mu? Benim olmadı bugün o kahverengi kanamayla birlikte kasık ağrım basladı sadece. Arada bir iki kere kalkarken kasıklarımda sancı olmuştu ama 5 6 aydır o kadar çok gebe sandım ki kendimi belirti arama dedim geçtim

2 ğün sürdü canım cok değil ama ped bile koymadım yanii
Canım Sıkıntı yapma neden böyle kendine dert yapıcağına gidip kan testi yapmıyorsun anlattığın kanama değil lekelenme gibi bişey galiba hem gebelik varsa da biran önce doktora görünmen gerekicek vitamin falan başlasın.

Bugün yaşadım hepsini. Yarına devamı gelmezse mutlaka gidicem. Teşekkür ederim

Benim onceki aylar bundan fazlasiyla çok belirtim oldu bu kez sadece 3 saniyelik baş donmesi ve aşiri aci yeme isteği vardi. Benimkiler Allah bağişlarsa ikiz. O yuzden kan değerim de çok çabuk artiyordu adet gunu idrar testi kipkirmiziydi. Tabi zamaninda oldu dollenme. 9cu haftama geçtim mide bulantisi daha yeni yeni başladi. Yani belirtilere takilma. Eskiden neler hissederdim şimdi hiçbir şey yok. Ilk gunlerki belirtilerim de çok çabuk geçti zaten

Ya Allah bağışlasın hemde ikiz çok güzellll :) bende belirti aramaktan yoruldum artık hayırlısı

Ya Allah bağışlasın hemde ikiz çok güzellll :) bende belirti aramaktan yoruldum artık hayırlısı
Arama kesinlikle ve kafaya takma. Biliyormusun ocağin 12de biz tup bebek merkezine gittik eşimle. Şubatta aşilama yapmaya karar vermişdik. O ay o yuzden çok rahattim. Ocak ayinin 27de kanda pozitif gordum. 20 ay sonra sence tesaduf mu? Bu kadar kafa rahatligi ve hamilelik? Tüp bebek yaptirsaydik ikiz koyucakdik. Allah nasib etti paramiz da cebimizde kaldi. Duaya siğin inan O biliyor vereceği zamani.

Kesinlikle çok haklısın. Ama kafadakile susturabilmek çok zor bilip uygulayamıyoruz ne yazık ki

Merhaba sanırım adetten 1 hafta önce öğrendiginize göre o gun kan gelmis sizde degilmi. Bende aynı durumdayım adetime 3 gun varken dün ve bugun sadece pede deyen kanamam var yani damla gibi değil ama adet gibi çokda değil test yapamıyorum ama 5 marta randevum var kdındogumda

Bende 1 hafta once kan gelmedi. Aslinda adete kadar test yapmiycakdim ama eczaneye başka şey için gitmişdim aldim zaten çikmaz diyerek oylesime beklenti olmadan yaptim çikdi. Adet gununde kan geldi. Ama bazen daha erken de oluyor yerleşme kanamasi o. Ablamda adetten bir hafta gibi once gelmişdi mesela. Ama adeti beklemeniz en iyisi. Yumurtlama herkesde ayni gün gitmez

Ben yumurtlama testide yapmıstım adetin 9 10.gunleri oldu cok erken yumurtlamam oldu ve üstüne görme gibi kücük kan degil biraz daha cok nasıl tarif etsemm böyle bir 5 damla kadar dün bugunde koyu kahve sekilde pedin ortasında cok az sekilde saol kuzum cevabın icin

Bu sabah laboquick marka gebelik testi yaptım ve koskoca bir negatif cıktı Sanırım days comfort erken gebelik testi hatalı

Son durumun nedir kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…