Hala adet yok kuzum sıvı sarı akıntı geldi bide gaz sancısından duramıyorum som durumum vahimmmSon durumun nedir kuzum?
Adet ne zaman canım? İnşallah bu ay bebiş olur inşallahHala adet yok kuzum sıvı sarı akıntı geldi bide gaz sancısından duramıyorum som durumum vahimmm
Hadi inşallah piki görürsün busefer bat günüm bugun ama olmadım 2 gun once pembe az kan geldi bidahada gelmedi acaba hayıttan mı içmeyi de bırakmıstım oysakiAdet ne zaman canım? İnşallah bu ay bebiş olur inşallah
Ben daha yumurtlama bile göremedim. Normalde geçen ay 15 ve 16.gün görmüştüm. Bugün 17.gün birazdan ovulasyon yapacağım bakalım
Evet olabilir canım, hayır otu bazen adet düzenini değiştirebiliyor bildiğim kadarı ile ama gebelikten de olabilir. Hayırlı sonuçlar inşallahHadi inşallah piki görürsün busefer bat günüm bugun ama olmadım 2 gun once pembe az kan geldi bidahada gelmedi acaba hayıttan mı içmeyi de bırakmıstım oysakiyarın doktora gidicem haber veririm sanada
Evet pik boş geçme bugünüde değerlendirEvet olabilir canım, hayır otu bazen adet düzenini değiştirebiliyor bildiğim kadarı ile ama gebelikten de olabilir. Hayırlı sonuçlar inşallah
Ben de test yaptım bugün pik sanırım.
Geçen ay yumurtlama döneminde olduğu gibi yine bugün sistit oldum. Çok ağrılı oluyor, bana dua et inşallah geçer hemen. Senin de hayırlı haberlerini bekliyorum. Rabbim inşallah nasip eder İnşallahEvet pik boş geçme bugünüde değerlendir
İnşallahh rabbim duysun sesimizi Allah büyüktür dualarımızı duyar. Sistit oluyo banada arada bir ama cokta sıkıntı cıkarmaz merak etme sennGeçen ay yumurtlama döneminde olduğu gibi yine bugün sistit oldum. Çok ağrılı oluyor, bana dua et inşallah geçer hemen. Senin de hayırlı haberlerini bekliyorum. Rabbim inşallah nasip eder İnşallah
Malesef kimyasal gebelikmiş kuzum ilk defa yasıyorumGeçen ay yumurtlama döneminde olduğu gibi yine bugün sistit oldum. Çok ağrılı oluyor, bana dua et inşallah geçer hemen. Senin de hayırlı haberlerini bekliyorum. Rabbim inşallah nasip eder İnşallah
Betan kaç çıktı canım, kimyasal olduğumu5nasıl anlıyorlar? Çok üzüldüm, Rabbim tekrardan nasip eder inşallah üzülmeMalesef kimyasal gebelikmiş kuzum ilk defa yasıyorumdoktor evlilign 1 yıl dolsun öyle tedavi olur dedi gebelik icin
Tekrarla betayı bu hafta dedi canim 120ydi malesef bakalım neler olcakBetan kaç çıktı canım, kimyasal olduğumu5nasıl anlıyorlar? Çok üzüldüm, Rabbim tekrardan nasip eder inşallah üzülme
Yaaa inşallah sorun çıkmaz, herşey Rabbimin elinde.Tekrarla betayı bu hafta dedi canim 120ydi malesef bakalım neler olcak
İnşallahYaaa inşallah sorun çıkmaz, herşey Rabbimin elinde.
Benim bugün yine yumurtlama var. Ve hiç olmayan bel ağrısı ve vajinada sızlama. Çok garipİnşallah
Kac gun var adete busefer olur ya inşallah yoksa bende bırakıcam takibi akışına yaşıcamBenim bugün yine yumurtlama var. Ve hiç olmayan bel ağrısı ve vajinada sızlama. Çok garip
13 gün var daha, çoooookKac gun var adete busefer olur ya inşallah yoksa bende bırakıcam takibi akışına yaşıcam
Test yaptınmı insallah vardırArkadaşlar bende aylardır burayi takip ediyorum gebelik ve belirtilerle ilgili okumadigim şey kalmamisti. Normalde saati saatine olan adetim 3 gün gecikti ve adet gunumde camasirima hafif kahve bir leke gelmis sulu birsey kesinlikle pihtili degil ve onun ardindan baska birsey gelmedi galiba yerleşme kanaması yaşadım bugun test alip bakacagim nobetci eczaneden test alip bakacagim ve hic belirtim yoktu adet doneminde kururluk yasanir yazmislar evet adet donemimde kuruluk oluyordu ama bu sefer ekstra ekstra kuruluk oldu anlayamadim
Canim dun gece dayanamadim acile gittim gebelik testi istedigimi soyledim adetim 4 gun geciktigi icin erken dedi prodoctor marka erken gebelik testi yaptim dun sabah ikinci cizgi vardi ama silikti belirgin degildi doktor adetten 10 gun sonra dogru sonuc alirsin dedi bekliyoruz bakalimTest yaptınmı insallah vardır
Kan testi yapılmadımı acildeCanim dun gece dayanamadim acile gittim gebelik testi istedigimi soyledim adetim 4 gun geciktigi icin erken dedi prodoctor marka erken gebelik testi yaptim dun sabah ikinci cizgi vardi ama silikti belirgin degildi doktor adetten 10 gun sonra dogru sonuc alirsin dedi bekliyoruz bakalim
Hayir doktor regl gecikmesinden 10 -15 gun sonra kadindoguma muayene ol dediKan testi yapılmadımı acilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?