• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi şaka mı

wqputrsrz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2023
1.375
359
43
Arkadaşlar ben şaka mı görüyorum ama kuruduktan sonra çıktı anlamadım yani

Eklentiler

• IMG_8167.webp
    IMG_8167.webp
    123,4 KB · Görüntüleme: 127
  • IMG_8168.webp
    IMG_8168.webp
    70,6 KB · Görüntüleme: 126
Canım kaç dakikada çıktı. Kuruma çizgisine benzemiyor ama üstüne hafif su tut eğer giderse kuruma çizgisi gitmezse hayırlı olsun sabah tekrar yap
Yani şöyle diyim yaptım testi dolaba koydum bakmadım, suyu neresine tutayım canım

Kuruma çizgisi bu olmadı bence sabah tekrar yaparım
bence olmuş gebelik yokken yaptığımda kesinlikle 5 gün bile kalsa kuruma çizgisi diye bişey çıkmıyor bence pozitif kuruma çizgisine inanmıyorum ben kendimden biliyorum her ay yaptığım için kuruma çizgisi gibi hiç bişey çıkmıyor ovülasyon. testinde çıkabiliyor ama ben her ay testlerle uğraştığım için ordan biliyorum ama sen yinede dene için rahat etsin benim kullandığım markada böyle kuruma çizgisi falan yok inşallah güzel haberler alırız senden

Alooo yeni test yapınca beni etiketle moruk 💘

bence olmuş gebelik yokken yaptığımda kesinlikle 5 gün bile kalsa kuruma çizgisi diye bişey çıkmıyor bence pozitif kuruma çizgisine inanmıyorum ben kendimden biliyorum her ay yaptığım için kuruma çizgisi gibi hiç bişey çıkmıyor ovülasyon. testinde çıkabiliyor ama ben her ay testlerle uğraştığım için ordan biliyorum ama sen yinede dene için rahat etsin benim kullandığım markada böyle kuruma çizgisi falan yok inşallah güzel haberler alırız senden
sabah yaptım yavrum negatif

Back
X