Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Idrar fazla kacmis gibi renk dagilmisArkadaşlar ben şaka mı görüyorum ama kuruduktan sonra çıktı anlamadım yani
Canım kaç dakikada çıktı. Kuruma çizgisine benzemiyor ama üstüne hafif su tut eğer giderse kuruma çizgisi gitmezse hayırlı olsun sabah tekrar yapArkadaşlar ben şaka mı görüyorum ama kuruduktan sonra çıktı anlamadım yani
3 damla damlattım canım anlamadımIdrar fazla kacmis gibi renk dagilmis
Yani şöyle diyim yaptım testi dolaba koydum bakmadım, suyu neresine tutayım canımCanım kaç dakikada çıktı. Kuruma çizgisine benzemiyor ama üstüne hafif su tut eğer giderse kuruma çizgisi gitmezse hayırlı olsun sabah tekrar yap
Bu test olmamis3 damla damlattım canım anlamadım
Çizgilerin olduğu kısımaYani şöyle diyim yaptım testi dolaba koydum bakmadım, suyu neresine tutayım canım
Bencede canım olmadıBu test olmamis
Böyle olduÇizgilerin olduğu kısıma
bence olmuş gebelik yokken yaptığımda kesinlikle 5 gün bile kalsa kuruma çizgisi diye bişey çıkmıyor bence pozitif kuruma çizgisine inanmıyorum ben kendimden biliyorum her ay yaptığım için kuruma çizgisi gibi hiç bişey çıkmıyor ovülasyon. testinde çıkabiliyor ama ben her ay testlerle uğraştığım için ordan biliyorum ama sen yinede dene için rahat etsin benim kullandığım markada böyle kuruma çizgisi falan yok inşallah güzel haberler alırız sendenKuruma çizgisi bu olmadı bence sabah tekrar yaparım
Sabah test yaparsan at kesin bekleme 5 dk içinde çıkarBöyle oldu
sabah yaptım yavrum negatifbence olmuş gebelik yokken yaptığımda kesinlikle 5 gün bile kalsa kuruma çizgisi diye bişey çıkmıyor bence pozitif kuruma çizgisine inanmıyorum ben kendimden biliyorum her ay yaptığım için kuruma çizgisi gibi hiç bişey çıkmıyor ovülasyon. testinde çıkabiliyor ama ben her ay testlerle uğraştığım için ordan biliyorum ama sen yinede dene için rahat etsin benim kullandığım markada böyle kuruma çizgisi falan yok inşallah güzel haberler alırız senden
yaptımmm negoooooooo, tek çizgi.....Alooo yeni test yapınca beni etiketle moruk![]()
negatif çıktı canım zaten daha adetime var 10 gün dahaSabah test yaparsan at kesin bekleme 5 dk içinde çıkar
sağlık olsun allahtan ümit kesilmezsabah yaptım yavrum negatif
ayynen öyle canımsağlık olsun allahtan ümit kesilmez![]()
On gün kala niye test yapıyon benegatif çıktı canım zaten daha adetime var 10 gün daha
canım sıkıldı dedim yapayımOn gün kala niye test yapıyon be![]()