Evet gebelik var kan verinHerkese merhaba kızlar yumurtlama üzerinden 10 11 gün geçti yaklaşık 1 saat önce aynı idrarla Lh ve hcg testi yaptım üstteki Lh alttaki hcg var gibi duruyor ama ümitlenemiyorum bile hcg testi ilk 5 dk da çıktı normalde fotodan daha net görülüyor bakıldığı zaman inşaallah hemen birileri görürde cvp verir
Alttaki test gebelik testi sanırım var görünüyorHerkese merhaba kızlar yumurtlama üzerinden 10 11 gün geçti yaklaşık 1 saat önce aynı idrarla Lh ve hcg testi yaptım üstteki Lh alttaki hcg var gibi duruyor ama ümitlenemiyorum bile hcg testi ilk 5 dk da çıktı normalde fotodan daha net görülüyor bakıldığı zaman inşaallah hemen birileri görürde cvp verir
Sağol canım inşaallah vardır 3 tane kaybım var yine kaybedicem diye korkuyorum inşaallah varsa sağlıklı ilerler yarın kan veririm inşaallahHayırlı olsun canım var
Aayy çok teşekkürler bende çok umutlanmak istemiyorum ama ilk idrar olmamasına rağmen çıkınca bide korksa da ümitleniyor insanValla gece gece umutlandıran istemem ama hamilesiniz...
Teşekkürler inşaallah yarın vericem sonuç çıkınca buraya da yazarımEvet gebelik var kan verin
Hayırlı olsun görümüşe göre varHerkese merhaba kızlar yumurtlama üzerinden 10 11 gün geçti yaklaşık 1 saat önce aynı idrarla Lh ve hcg testi yaptım üstteki Lh alttaki hcg var gibi duruyor ama ümitlenemiyorum bile hcg testi ilk 5 dk da çıktı normalde fotodan daha net görülüyor bakıldığı zaman inşaallah hemen birileri görürde cvp verir
Evet gebelik testi sabah ilk idrarla tekrar yapıcam teşekkürlerAlttaki test gebelik testi sanırım var görünüyoryarın ilk idrarla bidaha yapın
Sağolun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallahVar görünüyor canm hayırlı olsun
Rica ederimEvet gebelik testi sabah ilk idrarla tekrar yapıcam teşekkürler
TeşekkürlerHayırlı olsun görümüşe göre var
Kan ver kesin olsun inşallah canm amin inşallahSağolun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah
Amin inşaallah Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bir şekildeSabah daha da kırmızı çıkar rabbim kucaginizi doldursun
Amin İnşaallah canımKan ver kesin olsun inşallah canm amin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?