Evet maalesef hemde 3 tane yaşadım onun için sevinemiyorum bile buruk bi sevinç aslında ve kanda da çıkarsa korkulu bi süreç beni bekliyor inşaallah bu sefer kaybetmem sağlıkla kucağıma alabilirimÇıkma ihtimali yüksek.. acı tecrübeler yasamissin o yüzden güzelce sabah saglik ocağına gidip kan ver ki için rahatlasın.kaybetme duygusunu bilirim bende yaşadım
Maşaallah senin yine evladın varmış abla bnm hiç yok ve ondan dolayı da tedirgin oluyorum hamile haberi almamla onları kaybetmem bir oldu nerdeyse hiç birine sevinemedim bile şu an ki tedirginliğim o yüzden ve onun için sevinemiyorum ama inşaallah bu sefer sağlıklı olur hayırlısıyla kucağıma alabilirimHiç kendine 9 ayi eziyet etme.korku ve üzüntü ile geçirme.aksine onu koruyabilmek için Rabbine dua et ben de 2tane kaybettim.simdi 16 yaşında bir kız evladım var.sen korksan da üzülsün de Allah'ın dediği olur.giden meleklerimiz bizim şefaatçilerimiz.gonlunu ferah tut.sabah inşallah mutlu haberlerini bekliyoruz
Ayy inşaallah vardır canım bugün tekrar yaptım farklı markayla da yine çıktı inşaallah sağlıklıdırVar gbi duruyor canım hayırlı olsunsonucu buraya da yaz
İnşaallah hamileyimdir henüz adetime var daha ve normal kaset test onun için varsa bile çok yeni olduğu için böyledir öğleden sonra kan vericem inşaallah ordan da pozitif sonucu alırımBenim ilk gebeliğimde de böyle silik çıkmıştı,inşallah hamilesinizdir,sabah ilk idrarla tekrarlayin
27 yaşındayımKaç yaşındasın.ne zaman hayırlısı ise o zaman gelsin inşallah
5 dk da çıktıysa hayırlı olsun beta 30 üstü çıkarHerkese merhaba kızlar yumurtlama üzerinden 10 11 gün geçti yaklaşık 1 saat önce aynı idrarla Lh ve hcg testi yaptım üstteki Lh alttaki hcg var gibi duruyor ama ümitlenemiyorum bile hcg testi ilk 5 dk da çıktı normalde fotodan daha net görülüyor bakıldığı zaman inşaallah hemen birileri görürde cvp verir
Yaa çoz üzüldüm abla senin için başın sağolsun Rabbim bi daha evlat acısı yaşatmasın inşaallahBize de mutlaka haber inan çok merak ettim.biz kadın milleti hemen hayaller kuruyoruz kendinmizi dolduruyoruz.ben ilk cocugumu 18yasinda kaybettim hemen arkasından kızım oldu.sonra kızım 1yasina girmeden 3.oldu ve kaybettim.simdi 36 yaşındayım hala aklıma gelir.amaaann neyse hayırlı sonuçlarını bekliyoruz
İnşaallah öyle olur ve inşaallah düzenli artış olur5 dk da çıktıysa hayırlı olsun beta 30 üstü çıkar
1 saat önce falan ancak verebildim canım yarım saate falan sonuç almaya gidicem bende çok merak ediyorumGidebildin mi canım kan vermeye sesin çıkmadı
Hamilesin cnmHerkese merhaba kızlar yumurtlama üzerinden 10 11 gün geçti yaklaşık 1 saat önce aynı idrarla Lh ve hcg testi yaptım üstteki Lh alttaki hcg var gibi duruyor ama ümitlenemiyorum bile hcg testi ilk 5 dk da çıktı normalde fotodan daha net görülüyor bakıldığı zaman inşaallah hemen birileri görürde cvp verir
İnşaallah canım kan verdim bakalım sonuç almaya gidicem alınca buraya da yazarımHamilesin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?