Gebelik testi silik bakar mısınız

Çıkma ihtimali yüksek.. acı tecrübeler yasamissin o yüzden güzelce sabah saglik ocağına gidip kan ver ki için rahatlasın.kaybetme duygusunu bilirim bende yaşadım
Evet maalesef hemde 3 tane yaşadım onun için sevinemiyorum bile buruk bi sevinç aslında ve kanda da çıkarsa korkulu bi süreç beni bekliyor inşaallah bu sefer kaybetmem sağlıkla kucağıma alabilirim çok geçmiş olsun sizede sizin ne zaman oldu nasıl oldu

Hiç kendine 9 ayi eziyet etme.korku ve üzüntü ile geçirme.aksine onu koruyabilmek için Rabbine dua et ben de 2tane kaybettim.simdi 16 yaşında bir kız evladım var.sen korksan da üzülsün de Allah'ın dediği olur.giden meleklerimiz bizim şefaatçilerimiz.gonlunu ferah tut.sabah inşallah mutlu haberlerini bekliyoruz

Maşaallah senin yine evladın varmış abla bnm hiç yok ve ondan dolayı da tedirgin oluyorum hamile haberi almamla onları kaybetmem bir oldu nerdeyse hiç birine sevinemedim bile şu an ki tedirginliğim o yüzden ve onun için sevinemiyorum ama inşaallah bu sefer sağlıklı olur hayırlısıyla kucağıma alabilirim

Bunlarda bu sabahın ikiside hcg farklı markada yaptım akşam çok sıvı tükettim idrar rengim baya açıktı ama yinede dayanamadım yaptım öğleden sonra kan vericem inşaallah ordan da pozitif sonucu alırım

Eklentiler

• IMG_20210930_094405_831.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 76
Benim ilk gebeliğimde de böyle silik çıkmıştı,inşallah hamilesinizdir,sabah ilk idrarla tekrarlayin

Benim ilk gebeliğimde de böyle silik çıkmıştı,inşallah hamilesinizdir,sabah ilk idrarla tekrarlayin
İnşaallah hamileyimdir henüz adetime var daha ve normal kaset test onun için varsa bile çok yeni olduğu için böyledir öğleden sonra kan vericem inşaallah ordan da pozitif sonucu alırım

Bize de mutlaka haber inan çok merak ettim.biz kadın milleti hemen hayaller kuruyoruz kendinmizi dolduruyoruz.ben ilk cocugumu 18yasinda kaybettim hemen arkasından kızım oldu.sonra kızım 1yasina girmeden 3.oldu ve kaybettim.simdi 36 yaşındayım hala aklıma gelir.amaaann neyse hayırlı sonuçlarını bekliyoruz

5 dk da çıktıysa hayırlı olsun beta 30 üstü çıkar

Yaa çoz üzüldüm abla senin için başın sağolsun Rabbim bi daha evlat acısı yaşatmasın inşaallah biraz işlerim vardı henüz gidemedim kan vermek için ama gideyim sonuç çıkınca yazarım buraya da

Hamilesin cnm

İnşaallah canım kan verdim bakalım sonuç almaya gidicem alınca buraya da yazarım
Sende hamilesin seninde çok yeni sanırım inşaallah sende hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşaallah

Sonucu aldım şimdi kızlar 68.6 çıktı 2 gün sonra tekrar vericem artık inşaallah bu sefer sağlıklı bir şekilde ilerler aahh bu sonuca havalara uçmam lazım ama tam anlamıyla sevinemiyorum bile

Hayırlı uğurlu olsun canım.hayir hiç bir şekilde kötü düşünmek yok şu anın tadını çıkar.o seni Allah'ın izniyle hiç bırakmayacak.bu gecenin hürmetine rabbim seni ve bebeğini korusun.burdan daha seni cinsiyet öğrenmek için bekliycez.doguma yolluycaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…