SELAM KIZLAR ACIL MORAL DESTEK LÜTFEN.. BEN BES YILLIK EVLIYIM , COCUGUM OLMUYORDU KISTLER FALAN VARDI, NEYSE TÜP BEBEK DENEDIK BUGÜN YEDINCI GÜN TEST YAPTIRMAMAM GEREKIYORKEN YAPTIM EVDE.. IKINCI CIZGI SILIK CIKTI.. AMA GÖZLERIME INANAMIYORUM , GERCEKTEN HAMILE OLABILIRMIYIMBende gordum silik çizgiyi inşallah hamilesindir.kan testi yaptır hemen
Canım resim atma şansın varmı.ayrica olabilir neden olmasinSELAM KIZLAR ACIL MORAL DESTEK LÜTFEN.. BEN BES YILLIK EVLIYIM , COCUGUM OLMUYORDU KISTLER FALAN VARDI, NEYSE TÜP BEBEK DENEDIK BUGÜN YEDINCI GÜN TEST YAPTIRMAMAM GEREKIYORKEN YAPTIM EVDE.. IKINCI CIZGI SILIK CIKTI.. AMA GÖZLERIME INANAMIYORUM , GERCEKTEN HAMILE OLABILIRMIYIM
Cnmmm büyük ihtimalle hamilesin inşallah öyledir kan testinden baktır hemen ama ben üç senedir test yapıyorum silik bile çıkmadı hiç yani inşallah hamilesinSELAM KIZLAR ACIL MORAL DESTEK LÜTFEN.. BEN BES YILLIK EVLIYIM , COCUGUM OLMUYORDU KISTLER FALAN VARDI, NEYSE TÜP BEBEK DENEDIK BUGÜN YEDINCI GÜN TEST YAPTIRMAMAM GEREKIYORKEN YAPTIM EVDE.. IKINCI CIZGI SILIK CIKTI.. AMA GÖZLERIME INANAMIYORUM , GERCEKTEN HAMILE OLABILIRMIYIM
Cnm büyük ihtimalle hamilesin şimdiden hayırlı olsunKizlar gebelik testi negatif cikip sonra pozitif olup gafif beliren hamile olan var mi sizce hamilemiyim
SELAMMM. bugün tekrar yeni test yaptim bunda cok belirgin... ama yinede emin olup ciglik atamiyorum, ya dis gebelikse.. önce doktora gidip kontrol olmam geerek ama bana transferi yaapan doktor sekiz agustosta testi yap dedi yani ben bi hafta erken yapmis oldum..doktora yada hastaneye gitmelimiyim ki yoksa o tarihimi beklemeliyim, siz naptiniz fikri olan???Canım resim atma şansın varmı.ayrica olabilir neden olmasin
Canın bilmiyorum ki.b bencede biraz sakin olmak da fayda var.gidebilecegin başka doktor varmıSELAMMM. bugün tekrar yeni test yaptim bunda cok belirgin... ama yinede emin olup ciglik atamiyorum, ya dis gebelikse.. önce doktora gidip kontrol olmam geerek ama bana transferi yaapan doktor sekiz agustosta testi yap dedi yani ben bi hafta erken yapmis oldum..doktora yada hastaneye gitmelimiyim ki yoksa o tarihimi beklemeliyim, siz naptiniz fikri olan???
Ben uç aylık olana kadar soulememistimevet MAZEF . bencede öyle , o yüzden henüz kimseye söylemedim.. kismetse ayin dokuzunda kontrole gitcem o zaman yazarim sonucu
Yoksa o kuzen benmiyimBenim kuzenimde üç aylık olana kadar söylemedi cinsiyetini öğrendi öyle haberimiz oldu hemde üçüncü çocuktu sende söyleme bence
Yok yok ihtimal yok o buralara hiç takılmaz çocuklardan zaten Zaman'da kalmıyo :) :)Yoksa o kuzen benmiyim
Zaten benimde bildiğim kadarıyla tek çocuğum vardiYok yok ihtimal yok o buralara hiç takılmaz çocuklardan zaten Zaman'da kalmıyo :) :)
Cnm testlerin üçüde yanlış sonuç vermez ki ne diyeceğimi şuan bende bilmiyorumkizlaar moralim cok ama cok bozuk, sabah kalktim doktora gittim, hem kanda hemde ultraschallda bebek görünmedi, doktor yok dedi ama evde test yaptim cift cizgi vardi dedim hemde üc ayri gün üc ayri test dedim.. malesef yok dedi.. yikildim yikildim , yikilmak ne kelime soke oldum..
hersey her belirti tutuyordu.. ne hayallerle gittim.. ultraschalda ekraana gözüm takildi bi yerde varmidir diye, dönüp dönüp doktora sordum.. cok kötüyüm, napcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?