Doğrudur zaten vücut bayağı belli ediyor gebelik olunca.. ben mart ayında kimyasal gebelik yaşadım öyle burdayım demişti ki.. rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahReglim bugün ya da yarın. Reglin belirtileri var. Kasık ağrısı. Özellikle ayaklarda yanma. Dün okulda zor nöbet tuttum. Son ders ayakkabılarımı çıkardım. Her gün yumurta yerim üç gündür bi tanesini bile zor bitiyordum. Baş dönmesi bulantı var hafif. Göğüslerimde mavi mavi damarlanma var. Benim en önemli ters belirtim reglden üç gün önce migrenim tutar avuç avuç ilaç da içsem serum da taktırsam geçmez. İlk kez bu olmadı. Bi de önceki aylarda testim çok net negatif çıktı. Ne kuruma çizgisi çıktı. Ne de silik çıktı
Regl olmadım hala ama tabi beta yükseliyor mu diye takip etmek lazım. Bizim testler o kadar net tek çizgi çıktı ki. İkinci silik çizgi bile mucizeydi kaldı ki kanda göründü. Biz hiç olmayacak zannettikDoğrudur zaten vücut bayağı belli ediyor gebelik olunca.. ben mart ayında kimyasal gebelik yaşadım öyle burdayım demişti ki.. rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah büyük gönlüne göre vermiş takip et bakalım betayi güzel haberlerini alırız bizdeeRegl olmadım hala ama tabi beta yükseliyor mu diye takip etmek lazım. Bizim testler o kadar net tek çizgi çıktı ki. İkinci silik çizgi bile mucizeydi kaldı ki kanda göründü. Biz hiç olmayacak zannettik
Tebrikler kaç aydır deniyordunuzReglim bugün ya da yarın. Reglin belirtileri var. Kasık ağrısı. Özellikle ayaklarda yanma. Dün okulda zor nöbet tuttum. Son ders ayakkabılarımı çıkardım. Her gün yumurta yerim üç gündür bi tanesini bile zor bitiyordum. Baş dönmesi bulantı var hafif. Göğüslerimde mavi mavi damarlanma var. Benim en önemli ters belirtim reglden üç gün önce migrenim tutar avuç avuç ilaç da içsem serum da taktırsam geçmez. İlk kez bu olmadı. Bi de önceki aylarda testim çok net negatif çıktı. Ne kuruma çizgisi çıktı. Ne de silik çıktı
İnşallah en kısa zamanda sağlıklı olsun hepimizinAllah büyük gönlüne göre vermiş takip et bakalım betayi güzel haberlerini alırız bizdee
Teşekkür ederim. Darısı başınıza. Üç dört ay ama öyle dikkatli değildik. Yumurtlama vs takip etmedim.Tebrikler kaç aydır deniyordunuz
Hayırlı uğurlu olsun bende de 157 beta HCG dört adet test yaptım hepsi böyle silik ama beta HCG 157 daha küçük olduğu için böyle çıkıyor bence hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBu test de silik mi sizce
Benimde ilk yaptığım testte böyleydi sonra ikişer gün arayla yaptım ve yavaş yavaş belli oldu beta HCG 157 pazartesi doktor randevum var olmadığı zaman hiç olmuyor sanki var gibiKızlar merhaba bugün adetin 22.günü pcosum belli bir döngüm olmadığı için şüphelerimle birlikte test yaptım ilk gebeliğimde yaşadığım tek memede yoğun hassasiyet kasıklarımda fena bir şişlik sanki gazla dolu gibi ve dün ilişki esnasında aşırı ağrı hissettim belirtilerim bunlar sizce var mı
Eki Görüntüle 3596041
Benimkide beta 157 pazartesi doktor randevum var bakalım hala kanama vs yokAllah büyük gönlüne göre vermiş takip et bakalım betayi güzel haberlerini alırız bizdee
Testimin markası prodoctor sizce hata payı var mıdır? Kızımın doğumundan sonra birkaç kere daha test yapmıştım bu markadan hiç silik çizgi yoktu hamile de değildim. İlk kez böyle oldu. Pcos olunca insan kendi kendime hamile kalacağına olan inancını tamamen kaybediyorBenimde ilk yaptığım testte böyleydi sonra ikişer gün arayla yaptım ve yavaş yavaş belli oldu beta HCG 157 pazartesi doktor randevum var olmadığı zaman hiç olmuyor sanki var gibi
Sağlıcakla ilerlesin inşallahBenimkide beta 157 pazartesi doktor randevum var bakalım hala kanama vs yok
Amin inşallah zaman kolaylıkla geçer inşallah beklemek çok heyecan verici oluyor sizinde hamile olduğunuzu öğreniriz inşallah bunlarda iki gün arayla yapılmış testler ilki çok silik en sonki net çıkmış sonra kan verdim beta 157 çıktı yarın doktor ne diyecek bakalımSağlıcakla ilerlesin inşallahhayırlı olsun darısı banada olsun dua et bu ay beklemedeyim
Süper canım inşallah diyorum çok sağolAmin inşallah zaman kolaylıkla geçer inşallah beklemek çok heyecan verici oluyor sizinde hamile olduğunuzu öğreniriz inşallah bunlarda iki gün arayla yapılmış testler ilki çok silik en sonki net çıkmış sonra kan verdim beta 157 çıktı yarın doktor ne diyecek bakalım
Benimde 3 ay oldu bakalımmTeşekkür ederim. Darısı başınıza. Üç dört ay ama öyle dikkatli değildik. Yumurtlama vs takip etmedim.
Maşallah. Kardeşim de benden dört gün önce öğrendi. Daha kadın doğum doktoruna gitmedi. Erken demiş aile hekimi. Siz hemen gittiniz miBenimde 3 ay oldu bakalımm
Canım benimki kimyasalmış hastaneye yatırdılar ameliyat dedi doktor düşmezse dedi iç kanama dediSüper canım inşallah diyorum çok sağol
Aaa ne alaka ne ameliyat ne iç kanaması. Bende martta kimyasal yaşadım ama böyle bir sorun olmadıCanım benimki kimyasalmış hastaneye yatırdılar ameliyat dedi doktor düşmezse dedi iç kanama dedi
Dış gebelikte risk olur tamam ama kimyasal gebelikte olmaz kendi düşer doktordan emin olsaydınızCanım benimki kimyasalmış hastaneye yatırdılar ameliyat dedi doktor düşmezse dedi iç kanama dedi
Aa ne alaka ne ameliyat ne iç kanaması. Bende martta kimyasal yaşadım ama böyle bir sorun olmadı
Sordum iyice dış gebelikmiş iç kanama olabilir düşük olmazsa ameliyat dediAaa ne alaka ne ameliyat ne iç kanaması. Bende martta kimyasal yaşadım ama böyle bir sorun olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?