Gebelik testi silik çizgi ama kahverengi renk kanamam oldu, yardım eder misiniz? 😔

Canım aslında benim lekelenmem olmasa bende bekleyecektim ama endişelendim açıkçası o yüzden verdim. Merak ediyorsan bence yapabilirsin.
Ya 4 5 marka erken gebelkk yaptim hepsi bu sekilde cikitor kimi daha koyu kimi daha az predictor bile cikardi pembe cizgiyi ama kanda negatif cikinca adete 10 gun kala beklemeue karar verdim kendi konumda baya tartisma yasandi ıdrarda cikmiyosa yoktur diye doktor bekleyelim diyor olabilir diyo burdakiler kopurdu :)) bende beklemeye karar vermistim o yuzden ama ovulasyon alayim

Sende testini atarsın

Kızlar değerim 22.53 çıktı. Normal mi? Gebelik var değil mi?
Hadi gözün aydın annesi hayırlı olsun çok mutlu oldum:)

Bugün lekelenmenden şüphelenip baktırdın kana di mi:)
Batma, akıntı, koku hassasiyeti, uyku vs belirtiler var mıydı?

Ve canım özelden yazdım bakar mısın?

Evet canım lekelenmem olunca kan verdim yoksa daha adetime 4 gün vardı gecikirse o zaman veririm diye düşünmüştüm. Lekenmem olurken biraz kasıklarımda batma oldu ama lekenmem bitince batma hissiyatım da azaldı. Bir de benim belirtim aşırı uykumun gelmesiydi bir de göğüslerimde hassasiyet var. Allah tüm isteyenlere nasip etsin, bütün bebeklerimiz sağlıklı doğsun inşallah.

Bu arada canim ben aldirdim ovulasyon testini yaptim ama cubuk olanlardan bu kaset değil kontrol cizgiside net degilki oda silik cikti sanirim yapamadim ya da bozuk test bidahaki idrari beklicem

İlişki tarihi neydi canim :)

Bende uyuyorum habire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…