gebelik testi silik çizgi ardından beta hcg 72..acil yardım

nilda2121

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2023
115
42
18
33
iki gün üst üste gebelik testim ikinci çizgi silik çıktı. beta hcg sonucu 72 çıktı.pozitif ama kimyasal boyutta dediler.bir hafta on gün sonra çağırdı doktor ama içim içimi yiyor.sizce erken öğrendiğim için hcg düşük çıkmış olabilir mi? 2 gündür hcg baktırmadım baktırayaım mı beklemeli miyim..ne olur tecrbülerinizi paylaşın

iki gün üst üste gebelik testim ikinci çizgi silik çıktı. beta hcg sonucu 72 çıktı.pozitif ama kimyasal boyutta dediler.bir hafta on gün sonra çağırdı doktor ama içim içimi yiyor.sizce erken öğrendiğim için hcg düşük çıkmış olabilir mi? 2 gündür hcg baktırmadım baktırayaım mı beklemeli miyim..ne olur tecrbülerinizi paylaşın
Adetinize kaç gün kala öğrendiniz 72 sonucunu

Düşük değil ki betahcg'niz. Zaten 2 gün gecikmişsiniz sadece. Artışa bakın %60-66 civarı artıyorsa 2 günde 1 sıkıntı yoktur inşallah

Düşük değil ki betahcg'niz. Zaten 2 gün gecikmişsiniz sadece. Artışa bakın %60-66 civarı artıyorsa 2 günde 1 sıkıntı yoktur inşallah
doktor bişey demedi bir hafta sonra gelin dedi o yüzden biraz panik oldum.normalde gecikme yaşayan biri değilim adetim çok düzenlidir testte silik çıkınca dayanamayıp kan testi yaptırdım.büyük ihtimalle çok erken öğrendim şimdi de arttı mı diye sürekli düşünüyorum bir sorun var mıdır diye. ilk hamileliğim bilmediğim için soruyorum

Kendi kendinize sıkıntı yapmayın boşuna değer düşük olursa kimyasal falan diyorlar 2 günde bir kan verin o zamana kadar yükselmiş mi bakın benimde iki gün gecikmede 300 çıktı 3 haftalığız suan korkmayın

Doktorlar zaten hiç kesin net konuşmaz ki. Çünkü belirsiz bir durum. Şuan hamile görünüyorsunuz bu değerle. Ama iki günde bir düzenli artış önemli. Ve stres yapmayın. Sürekli kan vermeyin . Bu durum stresinizi daha da artırır.

Doktorlar zaten hiç kesin net konuşmaz ki. Çünkü belirsiz bir durum. Şuan hamile görünüyorsunuz bu değerle. Ama iki günde bir düzenli artış önemli. Ve stres yapmayın. Sürekli kan vermeyin . Bu durum stresinizi daha da artırır.
Yok vermedim en son 24 kasımda öğrendim daha da baktırmadım. İçim içimi yedi kaç gündür 🥹 cuma günü kontrol bakalım inşallah hayırlısı diyelim

Korkmayın iyi düşünün iyi olsun. Ben kızımı 69 betayla öğrenmiştim adetim 4 gün gecikmişti. Şimdi 5 yaşında 😌

Merhabalar, ilk testten 2 gün sonra bir test daha yapıp takribi 2 katı olduysa sağlıklı gebelik gözüyle bakıyor doktorlar. Haftaya çağırdığında kesenin görüneceğini tahmin ediyordur. Gün hesaplayarak çağırıyorlar 1500 lerdeyse beta hcg alttan, 2000 lerdeyse karından usg yle görünüyor.
Ben de şu an aynı durumdayım adetime 4 gün kala 27 2 gün kalaya yani bugün 87 çıktı. Haftaya cumartesi gel dedi kese görüneceği için o gün çağırdı

Adetten önce yaptıysan silik o yüzden çikmistir adetin gecikince yani en 4 ve ya 5 gün sonra bakt8r erken baktıysan o yüzden silik çıkmış tır ve vardır inşallah sağlıkla gelsin inşallah akıntı belirtin varmı

Adetten önce yaptıysan silik o yüzden çikmistir adetin gecikince yani en 4 ve ya 5 gün sonra bakt8r erken baktıysan o yüzden silik çıkmış tır ve vardır inşallah sağlıkla gelsin inşallah akıntı belirtin varmı
Akıntı bel kasık ağrısı ve adet gecikmesi en belirgin belirtimdi. Dün doktora gittim kese hayal meyal görünüyor rahim güzel kalınlaşmış tekrar beta hcg istedi ve kontrol edilicek ptesi salı inşallah hayırlısı olur. adet gecikmesinin 8.günü inanılmaz ağrılarım var

Korkmayın iyi düşünün iyi olsun. Ben kızımı 69 betayla öğrenmiştim adetim 4 gün gecikmişti. Şimdi 5 yaşınd
Akıntı
Akıntı bel kasık ağrısı ve adet gecikmesi en belirgin belirtimdi. Dün doktora gittim kese hayal meyal görünüyor rahim güzel kalınlaşmış tekrar beta hcg istedi ve kontrol edilicek ptesi salı inşallah hayırlısı olur. adet gecikmesinin 8.günü inanılmaz ağrılarım var
Ama 8 gün gecmiş bebeği bile görmen gerekirdi diye biliyorum ama belki geç döllenme olmuştur

Back
X