Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar gebelik var mıdır yorumlar mısınız varmı böyle görüp de gebe olduğunu öğrenen ??
Hamilesin canım bende böyle öğrendimKızlar gebelik var mıdır yorumlar mısınız varmı böyle görüp de gebe olduğunu öğrenen ??
Kaç gün gecikmeyle öğrendiniz 5 günden fazla gecikmem var ama geç yumurtluyorumHamilesin canım bende böyle öğrendim
3 gün gecikmeyleKaç gün gecikmeyle öğrendiniz 5 günden fazla gecikmem var ama geç yumurtluyorum
Çok sevindim darısı başıma İnşalalh emin de değilim çok silik olduğu için3 gün gecikmeyle
Hangi marka test
Trendyol prodoktor yorumları çok iyiHangi marka test
Tamam doğrudur Ozman poztıf olabılır ben artımed marka yaptım net cıft çıktı negatıftı Oyuzden sordum hayırlı olsunTrendyol prodoktor yorumları çok iyi
Canım benimde böyle oldu gecikmenin 3. Gününde idrar testi yaptım pozitif çıktı ertesi gün kan verdim hcg 1.20 çıktı 8 gün gecikmemin aksamında kanamam oldu böyle olup hamile olanda varmış tabi kasıklarıma ağrı giriyor arada 5 dakikaya geçiyor ama bende bisey yoktur diye düşünüyorum belirtilerin var mı pekiKızlar gebelik var mıdır yorumlar mısınız varmı böyle görüp de gebe olduğunu öğrenen ??
Canım benimde böyle oldu gecikmenin 3. Gününde idrar testi yaptım pozitif çıktı ertesi gün kan verdim hcg 1.20 çıktı 8 gün gecikmemin aksamında kanamam oldu böyle olup hamile olanda varmış tabi kasıklarıma ağrı giriyor arada 5 dakikaya geçiyor ama bende bisey yoktur diye düşünüyorum belirtilerin var mı
sadece kasık ağrım varCanım benimde böyle oldu gecikmenin 3. Gününde idrar testi yaptım pozitif çıktı ertesi gün kan verdim hcg 1.20 çıktı 8 gün gecikmemin aksamında kanamam oldu böyle olup hamile olanda varmış tabi kasıklarıma ağrı giriyor arada 5 dakikaya geçiyor ama bende bisey yoktur diye düşünüyorum belirtilerin var mı peki
Rabbim uzun ömürler versin inşallah isteyen herkese nasip etsin2 gün gecikmeyle benimde silik çizgi çıkmıştı şimdi prensesim kucağımda 9 aylık oldu bileHayırlısı olsuuun
![]()