Hamilesin canım bu kuruma çizgisi değil gözün aydınkızlar herkese merhaba öncelikle, geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay da aynı göğüs ağrısından şüphelenip sabah test yaptım ilk dakikalarda hemen çizgi çıktı sonrasında gidip prodictor aldım ama onda çizgi 5 dakika sonra silik çıktı güvenemedim ilk testimin markasını hatırlamıyorum dışarda atmıştım çöpünü . Alttaki prodictor. Bu testte kuruma çizgisi ya da yalancı pozitif gören var mı 5 dakikada
kızlar herkese merhaba öncelikle, geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay da aynı göğüs ağrısından şüphelenip sabah test yaptım ilk dakikalarda hemen çizgi çıktı sonrasında gidip prodictor aldım ama onda çizgi 5 dakika sonra silik çıktı güvenemedim ilk testimin markasını hatırlamıyorum dışarda atmıştım çöpünü . Alttaki prodictor. Bu testte kuruma çizgisi ya da yalancı pozitif gören var mı 5 dakikada
Açık olan prodictor pozitif mi sizce o daHamilesin canım bu kuruma çizgisi değil gözün aydın. Günün geciyormu peki
kan ver bence gebelik var gibi sanki yada kan verme imkanın yoksa şimdi tekrar başka marka bi test ile teyit et hayırlısı olsun bu aradaKızlar
Dayanamadım kan verdim çıkmasını bekliyorum inşallah hayal kırıklığına uğratmazkan ver bence gebelik var gibi sanki yada kan verme imkanın yoksa şimdi tekrar başka marka bi test ile teyit et hayırlısı olsun bu arada
Kan verdim bekliyorum inşallah vardır çok teşekkür ederimPozitif duruyor canım kuruma çizgisine benzemiyor bence de kan vermelisin en net sonucu görmek için inşallah vardır
Teşekkür etmeyi ihmal etmişim heyecandan çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinDayanamadım kan verdim çıkmasını bekliyorum inşallah hayal kırıklığına uğratmaz
Umarım iyi haberlerini alırız canım bize de söyle sonuç çıkıncaTeşekkür etmeyi ihmal etmişim heyecandan çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Ayy 18.60 çıkmış sonuçUmarım iyi haberlerini alırız canım bize de söyle sonuç çıkınca
18,60 çıkmış sonuçkan ver bence gebelik var gibi sanki yada kan verme imkanın yoksa şimdi tekrar başka marka bi test ile teyit et hayırlısı olsun bu arada
Ayy hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah18,60 çıkmış sonuçinşallah değer düşmez
Bence var net belli inşallah sağlıkla ilerler canm benimAçık olan prodictor pozitif mi sizce o daçok teşekkür ederim umarım aynı şeyi yaşamam. Reglim çok düzensiz 38 45 günde vs oluyorum en son geçen ay kimyasal olduğunda 36. Günde regl olmuştum şu an 38. Gündeyim geçen ayın 11inde oldum en son
Var canım marka yanilmiyor kan ver inşallah hamilesindirkızlar herkese merhaba öncelikle, geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay da aynı göğüs ağrısından şüphelenip sabah test yaptım ilk dakikalarda hemen çizgi çıktı sonrasında gidip prodictor aldım ama onda çizgi 5 dakika sonra silik çıktı güvenemedim ilk testimin markasını hatırlamıyorum dışarda atmıştım çöpünü . Alttaki prodictor. Bu testte kuruma çizgisi ya da yalancı pozitif gören var mı 5 dakikada
Verdim canım 18 çıktıVar canım marka yanilmiyor kan ver inşallah hamilesindir
Kan verdim 18 çıktıBence var net belli inşallah sağlıkla ilerler canm benim
Yaaa çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim iyi düşün iyi olsun18,60 çıkmış sonuçinşallah değer düşmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?