İnşallah dua edin siz de benim için lütfen tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum heveslenemiyorum bile korkudan. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinYaaa çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim iyi düşün iyi olsun
Ederim canımsın inşallah güzel olacak herşey Ayetel Kürsi oku bol bol Allah'ın izniyle çok güzel olacak herşeyİnşallah dua edin siz de benim için lütfen tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum heveslenemiyorum bile korkudan. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Yaaa hamilesin inşallah sağlıkla artar ya çok sevindim darısı başıma inşallah canım benimKan verdim 18 çıktı
Biri geceye biri de sabaha ait sence canımHamilesin canım bu kuruma çizgisi değil gözün aydın. Günün geciyormu peki
Amiiin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim isteyen herkeseYaaa hamilesin inşallah sağlıkla artar ya çok sevindim darısı başıma inşallah canım benim
Gayet net çift çizgiler gözünüz aydın inşallah sağlıkla ilerlerBiri geceye biri de sabaha ait sence canım
Biri gece biri sabah sence canımAyy hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Maşallah sübhanallah ben burdayım diyor resmen testler tahminen 5 6 haftalık hamilesin canım benim sağlıkla gelsin inşallah günün geçiyor mu peki kuzum yaaa çok mutlu oldumBiri geceye biri de sabaha ait sence canım
amin canım Allah razı olsunAmiiin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim isteyen herkese
Ay maşallah var canım rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallahBiri gece biri sabah sence canım
5 ve üstü gebelik sayılıyor canım negatif sayılmaz yani 48 saat sonra tekrarla demeleri 2 katı artıcakmı ona bakılcak hamile olma ihtinalin yüzde 95 testiini terarla hayırlı olsunBen de bugün test yaptım normalde yaptığımda hiç çizgi çıkmıyordu bembeyaz oluyodu silik çizgi çıktı ve ümitlenmiştim hemen gittim kan verdim beta 5 çıktı negatif yani ilk defa böyle bi heyecan yaşamıştım yine tabiki ümidimi yitirmem ama niye böyle bişey oldu sizce sorduğum zaman da 48 saat sonra tekrar test yap dediler bide öyle yapıcam bakalım Eki Görüntüle 3634379
Pozitif çıkmışMerhabalar arkadaşlar strip ve erken gebelik testim dün yapmıştım kaset olan da bu sabaha ait regl günüme bir gün kaldı sizce gebelik varmıdır
Kan vermek istiyorum ama korkuyorum negatif sonuç alırım diyePozitif çıkmış
Kaset testinizde de erken gebelik testinizde de pozitif çıkmış iki farklı test aynı anda hatalı sonuç vermez ya pozitif belli kan verin en iyisiKan vermek istiyorum ama korkuyorum negatif sonuç alırım diye
Teşekkür ederimKaset testinizde de erken gebelik testinizde de pozitif çıkmış iki farklı test aynı anda hatalı sonuç vermez ya pozitif belli kan verin en iyisi
Benimkilere de bakar mısınız burda kalite düşüyor ama hayalet silik bir çizgi var bu test bozuk mu demek oluyor bu arada ikisi farklı testler iki gün artarsa yaptım yardımcı olur musunuz banadaVerdim canım 18 çıktı
Kalite düştüğü için net göremiyorum ama siz silik de olsa çizgi görüyorsanız tekrar idrar testi yapın ya da en iyisi kan verin rahatlayınBenimkilere de bakar mısınız burda kalite düşüyor ama hayalet silik bir çizgi var bu test bozuk mu demek oluyor bu arada ikisi farklı testler iki gün artarsa yaptım yardımcı olur musunuz banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?