Gebelik testi silik çizgi

Yaaa çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim iyi düşün iyi olsun
İnşallah dua edin siz de benim için lütfen tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum heveslenemiyorum bile korkudan. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

İnşallah dua edin siz de benim için lütfen tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum heveslenemiyorum bile korkudan. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Ederim canımsın inşallah güzel olacak herşey Ayetel Kürsi oku bol bol Allah'ın izniyle çok güzel olacak herşey

Ben de bugün test yaptım normalde yaptığımda hiç çizgi çıkmıyordu bembeyaz oluyodu silik çizgi çıktı ve ümitlenmiştim hemen gittim kan verdim beta 5 çıktı negatif yani ilk defa böyle bi heyecan yaşamıştım yine tabiki ümidimi yitirmem ama niye böyle bişey oldu sizce sorduğum zaman da 48 saat sonra tekrar test yap dediler bide öyle yapıcam bakalım

Merhabalar arkadaşlar strip ve erken gebelik testim dün yapmıştım kaset olan da bu sabaha ait regl günüme bir gün kaldı sizce gebelik varmıdır

Eklentiler

• IMG_7598.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 204
5 ve üstü gebelik sayılıyor canım negatif sayılmaz yani 48 saat sonra tekrarla demeleri 2 katı artıcakmı ona bakılcak hamile olma ihtinalin yüzde 95 testiini terarla hayırlı olsun

Verdim canım 18 çıktı
Benimkilere de bakar mısınız burda kalite düşüyor ama hayalet silik bir çizgi var bu test bozuk mu demek oluyor bu arada ikisi farklı testler iki gün artarsa yaptım yardımcı olur musunuz banada

Eklentiler

• IMG_20250824_095434_1.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 187
  • IMG_20250823_170211_1.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 188
Benimkilere de bakar mısınız burda kalite düşüyor ama hayalet silik bir çizgi var bu test bozuk mu demek oluyor bu arada ikisi farklı testler iki gün artarsa yaptım yardımcı olur musunuz banada
Kalite düştüğü için net göremiyorum ama siz silik de olsa çizgi görüyorsanız tekrar idrar testi yapın ya da en iyisi kan verin rahatlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…