Ee canim gozun aydin olsun git ver kan cikar zaten3 gün arka arkaya test yaptım silik çizgi çıktı
(Fotoğraf ekliyorum) diğer ikisi başka markaydı ama böyle silik
Sizce hamile miyim
Geçen ayda silik çizgi çıkmıştı bat 3 gün gecikmisti kan verince negatifti bu ayda kan vermeye bu yüzden cesaret edemiyorum
Testiniz pozitif eğer ilk 5 dakikada çıktı ise . Bence kan testi yaptırmaktan korkuyorsaniz testi bir sonraki günler tekrarlayın .3 gün arka arkaya test yaptım silik çizgi çıktı
Sizce hamile miyim
Geçen ayda silik çizgi çıkmıştı bat 3 gün gecikmisti kan verince negatifti bu ayda kan vermeye bu yüzden cesaret edemiyorum
Böyle renkli testler beni hep yanılttığı için bir şey diyemiyorum maalesef .en iyisi kan testi yaptırmak .hakkınızda hayırlısı olsunn3 gün arka arkaya test yaptım silik çizgi çıktı
Sizce hamile miyim
Hayırlı olsun canmBugün kan verdim beta hcg 54 çıktı kızlar
Çok teşekkür ederim
Hayırlı olsunBugün kan verdim beta hcg 54 çıktı kızlar
Teşekür ederimmmHayırlı olsun
Silik çizgi görüyorummmKızlar şuna bakarmısınız ümitlenmek istemiyorum
Yanlış görmüyorum yada gözlerim yanıltmıyor demiSilik çizgi görüyorummm
Ben de gördüm canım ilk 5 dk içinde çıktıysa pozitif gibi duruyorYanlış görmüyorum yada gözlerim yanıltmıyor demi
5 dkka da çıktı mi bilemiyorum bırakıp gittim çünküBen de gördüm canım ilk 5 dk içinde çıktıysa pozitif gibi duruyor
Yarın tekrar dene istersen hatta elinde test varsa ilk idrarla dene5 dkka da çıktı mi bilemiyorum bırakıp gittim çünkü
Bi iki gün beklim miYarın tekrar dene istersen hatta elinde test varsa ilk idrarla dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?