Gebelik testi silik

Ben o günden sonra yapmadım o kadar testten sonra bu çizgi mucize gibi korkuyorum yine hüsran olur diye
Ben de kan vermek için korkuyordum daha önce silik çıkıp kanda negatif çıkmıştı.
Ama varsa bileyim daha dikkatli olurum diye korkumu yendim mensten 4 gün önce öğrendim

Kızlar şuna bakarmısınız ümitlenmek istemiyorum
Benimde böyle canım ilk defa bu silik çizgiyi gördüm ama bende senin gibi yaptım bıtakıp gittim saatler sonra baktım böyleydi yarın kan testi vermek istiyorum ama korkuyorum negatifi görmekten

Eklentiler

• 0972322A-946C-45DA-9095-B2FADA6A1528.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 69
Pembe olan test hariç diğerleri silik değil bildiğin çıkmış canım net bi şekilde umarım hamilesinizdir

Benimde böyle canım ilk defa bu silik çizgiyi gördüm ama bende senin gibi yaptım bıtakıp gittim saatler sonra baktım böyleydi yarın kan testi vermek istiyorum ama korkuyorum negatifi görmekten
Bir daha test yaptınız mi bende ilk defa silik çizgi gördüm bu sefer görmem diye korkup test alıp yada kan vermeye gidemiyorum

Kuruma çizgisi desem değil çünkü yarım saat bile sürmedi geri dönmem

Yumurtlama çıkar mı acaba yumurtlama gününde yapmışımdır belki bikmiyorum ama o günden beri beyaz akintida var ve ani kramplar geliyor zorluyor beni

Bir daha test yaptınız mi bende ilk defa silik çizgi gördüm bu sefer görmem diye korkup test alıp yada kan vermeye gidemiyorum
Kan testi yaptırdım negatif çıktı canım inşallah senin pozitif çıkar hayırlısıyla İkimci çizgi ne zaman çıktı o çok ö emliymiş

Merhaba bir sorum olacaktı 13 eylülde regl oldum 25 ağustosta nişanlımla yüzeysel bi ilişki yaşadık henüz bakireyim içe bir temas olmadı sürtünme şeklinde oldu ve sonrasında dışarıya boşalma oldu hiç bir şekilde vajinama değmedi çektikten sonra geldi zaten. 1 kere yaptık bitti devamı olmadı ve 1 hafta sonra biraz batmalar bacaklarımda ağrılar oldu bende buna yordum. Şüphelendim 12 ağustosta regl olmam gerekiyordu reglime 3 gün kala tarlusal içmeye başladım psikolojik olarak söksün diye sonra maydanoz kaynatip içtim ve çok stresliydim beklenen adetim 1 gün gecikti. İlişkiden 20 gün sonra kan testi vermeye gittim ve negatif çıktı <0.1 çıktı doktora 20 günde net cikarmi dedim oda genelde 11. Gün düşer negatifse negatiftir dedi. Ve tiroidlerim 4.86 çıktı fazla dedi 10 gün içinde adet olmazsan gel tarlusal yazayim dedi ve suan adetim 6 gün gecikti sizce hamilelik var mıdır tekrar gitmeme gerek var mı yoksa stres kaynaklı mı bilmiyorum tiriodlerden de kaynaklı mıdır diye düşünüyorum.

Stres kaynaklı hamilelik sürtünme yoluyla oluşacak kadar kolay değil maalesef. Kuruntu yapmayın hamile değilsiniz

Stres kaynaklı hamilelik sürtünme yoluyla oluşacak kadar kolay değil maalesef. Kuruntu yapmayın hamile değilsiniz
Ya bende öyle biliyorum ama gecikinçe haliyle korkuyor insan. Peki 20 gün süre kanda gebelik için yeterli bir süre mi ?

Ya bende öyle biliyorum ama gecikinçe haliyle korkuyor insan. Peki 20 gün süre kanda gebelik için yeterli bir süre mi ?
Evet gayet yeterli en erken 10.gunde bile belli oluyor zaten. Geç yumurtlamış olabilirsiniz tıroıd de etkili ve en büyük kaynak stres malesef

Evet gayet yeterli en erken 10.gunde bile belli oluyor zaten. Geç yumurtlamış olabilirsiniz tıroıd de etkili ve en büyük kaynak stres malesef
Çok stres yaptım. Çünkü düzenlidir benim reglim sadece bir kere 3 gün gecikti 1 sene önce ve birde bu 6.günü gecikmemi. Tiroit 4.2 olması gerekirken 4 .86 idi. Bilmiyorum bundan da kaynaklı olabilir herşey düzeltilir yeterki gebelik olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…