Gebelik testi silik

Nottevenz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2021
163
46
48
27
Merhabalar, bunu daha öncede yaşadım şu an 3 gün var regl tarihime. 3 tane silik çizgili test var. Bunun anlamı nedir? Lütfen yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• BF9BB397-2BB7-408B-9D6A-4F59763FEE56.webp
    BF9BB397-2BB7-408B-9D6A-4F59763FEE56.webp
    62,6 KB · Görüntüleme: 212
Merhabalar, bunu daha öncede yaşadım şu an 3 gün var regl tarihime. 3 tane silik çizgili test var. Bunun anlamı nedir? Lütfen yardımcı olur musunuz?
Yani gebelik var demek evet bende gördüm çizgiyi. Bunu daha öncede yaşadım derken ne demek istediniz

Yani gebelik var demek evet bende gördüm çizgiyi. Bunu daha öncede yaşadım derken ne demek istediniz
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Şöyle ki yine bu tarz ama daha silik bir test sonucu aldım aylar önce. Sonra tekrar yaptım yoktu. Şimdi üç tane aynı anda yaptım üçünde de var.

Kaset test de yaptınız mi acaba erken gebelik testleri yalancı çizgi çıkarabiliyor

Benim adetime 5 gün var üstekini dün yaptım alttaki bugün ben hamile değilim sanırım o yüzden sende var yani 3ündede çıkmış

Eklentiler

• 20211022_130055.webp
    20211022_130055.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 185
Var gibi görünüyor kan verin net olsun bende 4 gün varken böyle bir çizgi ile öğrendim

Benim adetime 5 gün var üstekini dün yaptım alttaki bugün ben hamile değilim sanırım o yüzden sende var yani 3ündede çıkmış
Ya bir kere hayalet çizgi çıkmıştı kimyasal olmuşum. Yine öyledir diye düşündüm. En güzel zamanda en sağlıklı şekilde kucaklarımıza alırız umarım :)

Var gibi hemen mi çıktı ikinci çizgi? Ben 6 gün önce silik öğrendim emin olmak için adet günü doktora gitmistim.

Hemen çıktı evet.
Olma ihtimali yüksek ozaman yine de en doğru sonucu kan testi verir. Bekleyebilirsen adeti bekle az kalmış sanırım silik olduğu için geç döllenme olabilir. Ben adetten baya önce öğrendim ona rağmen adet günü çok yüksek değildi değerim. Önce yapsam belki çıkmayacaktı üzülecektim o yüzden diyorum.

Back
X