- 28 Ağustos 2020
- 9.008
- 41.531
- 548
Dış gebelik testle anlaşılmaz kiGeç döllenme oluyor olabilir ya da dış gebelik. Net çizgi var gördüm. Kan verin tekrar. Değer yükselmiş olabilir.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dış gebelik testle anlaşılmaz kiGeç döllenme oluyor olabilir ya da dış gebelik. Net çizgi var gördüm. Kan verin tekrar. Değer yükselmiş olabilir.
Ben de öyle biliyordum fakat tesadüf mü bilmiyorum eski yaptığım testlere baktım ve çizgiler gördüm hamileyim. Belki de tesadüf.10 dkdan sonra gözüken çizgiler dikkate alınmaz. Kuruma çizgisidir.
Testim silik pozitifti aylar önce doktorum kan ölçtürdü ve dış gebelik demiştiDış gebelik testle anlaşılmaz kihiç alakası yok.
Hatta şöyle paylaşalım kimseyi yanlış yönlendirmeyelim :)Dış gebelik testle anlaşılmaz kihiç alakası yok.
Tamamda hepsi kurumadı mı bunun sonuçta niye birinde var diğerinde yok10 dkdan sonra gözüken çizgiler dikkate alınmaz. Kuruma çizgisidir.
Ben bunu biliyorum zaten, kaset testle anlaşılmaz demek istedim. Beta hcg takip edilmeliHatta şöyle paylaşalım kimseyi yanlış yönlendirmeyelim :)
Testler hatalı olabiliyor. Tekrar edin olmazsa. Benim de başıma geldi, sabah yapıp negatif diye çöpe attığım test akşam bariz pozitifti ama gebe değildim.Tamamda hepsi kurumadı mı bunun sonuçta niye birinde var diğerinde yok
Ben de silikle öğrendim gebeliğimi. Kan değeri takip edilip ultrasonla bakılmadan anlaşılmaz dış gebelik. Silik görünce dış gebelik diye bir şey yok yani alakasızTestim silik pozitifti aylar önce doktorum kan ölçtürdü ve dış gebelik demişti![]()
Sonuç olarak gebelik testinde gözükebilir dış gebelik. :) beta artışından dolayı.Ben bunu biliyorum zaten, kaset testle anlaşılmaz demek istedim. Beta hcg takip edilmeli![]()
Yine anlaşamadıkSonuç olarak gebelik testinde gözükebilir dış gebelik. :) beta artışından dolayı.
Benimde testlerim bu şekilde yarin adet günüm 3 gün üst üste testler bu şekilde çıktı kuruma çizgisidır diye su tuttum ama bi değişiklik yok.Normal olanda ben gördüm. Kaç saat önce yaptın? Kuruma çizgisi mi bir kontrol et istersen küçük bir su tutup.
Kan vermek en rahatlatıcı olanı gerçekten :) adetinize az kalmış varsa çıkacaktır.Benimde testlerim bu şekilde yarin adet günüm 3 gün üst üste testler bu şekilde çıktı kuruma çizgisidır diye su tuttum ama bi değişiklik yok.
Benim teste benziyor evet :) ama kan verin emin olmak içinKızlar adetime 5 gün kala test yaptım ve böyle silik çıktı acaba hamile miyim ??????![]()