- 28 Şubat 2021
- 304
- 202
- 23
- 29
- Konu Sahibi Masal140920
-
Hayırlı olsun canım. İkinci çizgi kaç dkka içinde çıktı.
10 dakika da çıktı canım silik çizgiHayırlı olsun canım. İkinci çizgi kaç dkka içinde çıktı.
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKan testi verdim canım hamileyim sende vet istersen
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKan testi verdim canım hamileyim sende vet istersen
Bende öyle negatif çıkmasından korkuyorum ama adetine az kalmış seninde sende kan ver kuzumTekrar hayırlı olsun. Negatif çıkıcak diye korkuyorum. Salı günü adet günüm geçmesini bekliyorum. P.tesi tektar test yapıcam oda pozitif çıkarsa salı yada ç.ba kan vermeye giderim.
48 çok minik :) inşallah güzel yükselirCanım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbeta HCG kaç çıktı
Bende öyle negatif çıkmasından korkuyorum ama adetine az kalmış seninde sende kan ver kuzum
Verdiniz mi kannÇok teşekkür ederim peki kan testi vereyim mi erken mi
Benimde 10 dkka sonra çıktı sonra belirginleşti. 10 dkka sonra çıkması beni tedirginleştiriyo.10 dakika da çıktı canım silik çizgi
Açıkcası kan vermeye korkuyorum.Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbeta HCG kaç çıktı
Bende öyle negatif çıkmasından korkuyorum ama adetine az kalmış seninde sende kan ver kuzum
İnşallah canım48 çok minik :) inşallah güzel yükselir
10 dakika dan sonrası önemli değilmiş ilk 10 dakika da nasıl pekiBenimde 10 dkka sonra çıktı sonra belirginleşti. 10 dkka sonra çıkması beni tedirginleştiriyo.
Anlıyorum seni canım regline az kalmış kan da daha erken öğrenirsin ondan dedim ilk önce kana sonra idrar testinde çıkıyormuş gebelikAçıkcası kan vermeye korkuyorum.
Yok vermedim daha biraz daha bekleyeyim dedim içim içimi de yiyor amaVerdiniz mi kann
Yani 10. Dakkada çıktı. Tekrar resim göndermeye çalışıcam.10 dakika dan sonrası önemli değilmiş ilk 10 dakika da nasıl peki
Anlıyorum seni canım regline az kalmış kan da daha erken öğrenirsin ondan dedim ilk önce kana sonra idrar testinde çıkıyormuş gebelik
Regline 6 gün mü vardı canım benim gibi çıkmış testin sende regline kadar bekle hergun test yap benceÜstteki testi cuma günü . Alttaki testide dün yaptım. Ama 10.dakkada çıktılar. Sonra koyulaştılar.
Adete 2 gün kaldı canım. Dün yaptığım testte adetime 3 gün vardı. Eczane yakınımda var yarın tekrar alıp yapıcam. İnşaallah oda pozitif çıkarsa hastaneye gidicem .Regline 6 gün mü vardı canım benim gibi çıkmış testin sende regline kadar bekle hergun test yap bence
Bence direk kan ver testin yanıltma payı olur umitleniceksinAdete 2 gün kaldı canım. Dün yaptığım testte adetime 3 gün vardı. Eczane yakınımda var yarın tekrar alıp yapıcam. İnşaallah oda pozitif çıkarsa hastaneye gidicem .
Bize de söyle canım sonucuAdete 2 gün kaldı canım. Dün yaptığım testte adetime 3 gün vardı. Eczane yakınımda var yarın tekrar alıp yapıcam. İnşaallah oda pozitif çıkarsa hastaneye gidicem .
Canım yumurtlama uzerınden baya gun gecmıs hamılesındır, hayırlı olsunİnşallah hamileyimdir çok teşekkür ederim yorumunuz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?