- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi Masal140920
-
maşallaahhh, hayırlı olsunEki Görüntüle 3131466
Yumurtlamamın 12. Günü elim ayağım titriyor. Tüm belirtilerimi yazacağım kan vermeye gidicez çok heyecanlıyım inşallah herşey güzeldirsanırım var değil mi ?
kesinlikle var canım ne mutlu sana gözün aydın :) kan verdın mı kac cıktıEki Görüntüle 3131466
Yumurtlamamın 12. Günü elim ayağım titriyor. Tüm belirtilerimi yazacağım kan vermeye gidicez çok heyecanlıyım inşallah herşey güzeldirsanırım var değil mi ?
gözünüz aydın kan testınız ne cıktı acaba :)Eki Görüntüle 3131466
Merhaba teşekkür ederim, cumartesi günü 48 çıktı, pazartesi 120 çıktı çarşamba tekrar gidicem darısı başınıza inşallah :)gözünüz aydın kan testınız ne cıktı acaba :)
amin inşallah benımde belırtılerım var bu ay ıcı umutluyum sızın belırtılerınız nasıl olmustu anlatır mısınız :)Merhaba teşekkür ederim, cumartesi günü 48 çıktı, pazartesi 120 çıktı çarşamba tekrar gidicem darısı başınıza inşallah :)
Ben ovülasyon takibi kulldoö. 4 eylülde yumurtladım o gün ilişki oldu çok yatamadım 10 dk falan ve banyo yapmak zorundaydım dışarı çıkacaktık. Aslında tutmaz diye düşünmüştüm. Ayın 10 una kadar kasık ağrılarım vardı üşütmüşüm gibi, bel ağrısı süt kesiği gibi akıntım. Bel ağrısı çok yoğundu. Bir şeyler olduğunu farkettim aslında. Normalde çok su içerm bu sefer suya kanamıyorum. Eşimin doğum gününe süpriz olur varsa diye 17sinde test yaptım pozitifi gördüm :) rabbim sağlık versinamin inşallah benımde belırtılerım var bu ay ıcı umutluyum sızın belırtılerınız nasıl olmustu anlatır mısınız :)
Evet var. Masallah erkenden gostermis kendiniKızlar reglime 7 gün var daha sizce gebelik var mı
amin inşallah evladınızı sag saglm kucagınıza alırsınız ben ovulasyon tsti takibin beceremıyorum :) ama benımde eylülün 1 ınde adet olmustum 14 unde ıse lekenmem olmustu 2 gun bugunde beyaz renkte sulu akıntım oldu ve ınanılmaz istahım acıldı bende normalde su fazla icmezdım ama suya doyamıyorum :) acaba ben ne zaman test yapsam adetme 8 gün varBen ovülasyon takibi kulldoö. 4 eylülde yumurtladım o gün ilişki oldu çok yatamadım 10 dk falan ve banyo yapmak zorundaydım dışarı çıkacaktık. Aslında tutmaz diye düşünmüştüm. Ayın 10 una kadar kasık ağrılarım vardı üşütmüşüm gibi, bel ağrısı süt kesiği gibi akıntım. Bel ağrısı çok yoğundu. Bir şeyler olduğunu farkettim aslında. Normalde çok su içerm bu sefer suya kanamıyorum. Eşimin doğum gününe süpriz olur varsa diye 17sinde test yaptım pozitifi gördüm :) rabbim sağlık versin
Benimde iştahım çok açıktı öğrenmeden önce :) 4 ya da 3 gün kala erken gebelik testi yapabilirsinamin inşallah evladınızı sag saglm kucagınıza alırsınız ben ovulasyon tsti takibin beceremıyorum :) ama benımde eylülün 1 ınde adet olmustum 14 unde ıse lekenmem olmustu 2 gun bugunde beyaz renkte sulu akıntım oldu ve ınanılmaz istahım acıldı bende normalde su fazla icmezdım ama suya doyamıyorum :) acaba ben ne zaman test yapsam adetme 8 gün var
1 hafta kala yapsam erken gebelık testı cıkar mı :) cok heyecanlıyım zaman gecmıyoBenimde iştahım çok açıktı öğrenmeden önce :) 4 ya da 3 gün kala erken gebelik testi yapabilirsin
Banada dua edermsin hayırlı olsun bu arada:)Merhaba teşekkür ederim, cumartesi günü 48 çıktı, pazartesi 120 çıktı çarşamba tekrar gidicem darısı başınıza inşallah :)
Canım test yaptın mı :)1 hafta kala yapsam erken gebelık testı cıkar mı :) cok heyecanlıyım zaman gecmıyo
Canım teşekkür ederim, Rabbim isteyen herkesi yoksun bırakmasın inşallah.Banada dua edermsin hayırlı olsun bu arada:)
Bence normal canım benim 2 gün önce 437ydi senin gibi bugün 1025 çıktı iki gün sonra da 2000lerde çıkması gerekiyor. Senin durum gibi yaniKızlar beta HCG pazartesi 437 idi bugün de 2334 çıktı bu normal mi
Sanki çok arttı gibi geldi nasıl korktum stres yaptım bu şekilde beklemek nasıl zormuş ya kese peki gözüktü mu sizdeBence normal canım benim 2 gün önce 437ydi senin gibi bugün 1025 çıktı iki gün sonra da 2000lerde çıkması gerekiyor. Senin durum gibi yani
Yapmadım canım daha korkuyorum çünkü cikmaz diyeCanım test yaptın mı :)
Seninle aynı zamanda test yaptık öğrendik kuzum keseyi görünce beni haberdar etBence normal canım benim 2 gün önce 437ydi senin gibi bugün 1025 çıktı iki gün sonra da 2000lerde çıkması gerekiyor. Senin durum gibi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?