Gebelik testi silik

Cnm benmde adetime 6 gun var belirtiler varmıydı anlatırmısın sana zahmet

amin inşallah benımde belırtılerım var bu ay ıcı umutluyum sızın belırtılerınız nasıl olmustu anlatır mısınız :)
Ben ovülasyon takibi kulldoö. 4 eylülde yumurtladım o gün ilişki oldu çok yatamadım 10 dk falan ve banyo yapmak zorundaydım dışarı çıkacaktık. Aslında tutmaz diye düşünmüştüm. Ayın 10 una kadar kasık ağrılarım vardı üşütmüşüm gibi, bel ağrısı süt kesiği gibi akıntım. Bel ağrısı çok yoğundu. Bir şeyler olduğunu farkettim aslında. Normalde çok su içerm bu sefer suya kanamıyorum. Eşimin doğum gününe süpriz olur varsa diye 17sinde test yaptım pozitifi gördüm :) rabbim sağlık versin

amin inşallah evladınızı sag saglm kucagınıza alırsınız ben ovulasyon tsti takibin beceremıyorum :) ama benımde eylülün 1 ınde adet olmustum 14 unde ıse lekenmem olmustu 2 gun bugunde beyaz renkte sulu akıntım oldu ve ınanılmaz istahım acıldı bende normalde su fazla icmezdım ama suya doyamıyorum :) acaba ben ne zaman test yapsam adetme 8 gün var

Benimde iştahım çok açıktı öğrenmeden önce :) 4 ya da 3 gün kala erken gebelik testi yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…