Gebelik testi silik

icimizdenikimiz

Çok şükür 🤲🏼
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2021
2.922
1.400
83
Kızlar merhaba gebelik testi önce silik çıkıp sonrasında koyulaşan var mı benim adete 4-5 gün var ama evde test varken yapayım dedim ilk yaptığım da çok silik çıktı ilk 10 dakika içinde sonrasında baktım netleşmiş. Üstteki ilk yaptığım.
Pozitif olmuş olsa sonradan netleşir miydi vallahi kuruma çizgisidir diye sevinemiyorum da

Eklentiler

• GridArt_20230107_103428286.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 301
Bu arada belirtilerim göğüs ucu ağrısı kasık ağrısı arada başım ağrıyor iştahım da açıldı

Benim de öyle oldu kuruyunca belli oldu ilk başta çok hafif ince çizgi oluştu kuruyunca tam belli oldu seninki gibi zaten 4 günün falan var günün geçerse testini tekrarla o zaman daha koyu çıkabilir

Benim de öyle oldu kuruyunca belli oldu ilk başta çok hafif ince çizgi oluştu kuruyunca tam belli oldu seninki gibi zaten 4 günün falan var günün geçerse testini tekrarla o zaman daha koyu çıkabilir
Peki sen hamile misin canım pazartesi tekrarlamayı düşünüyorum olmazsa zaten salı günü randevum var tedaviye başlayacağız nasip olursa bir de bu ay rahim filmi çektirmiştim ondan biraz umudum var hayırlısı bakalım

Ben hamile degilim en son 23 kasımda adet oldum birdaha da olmadım belki geç döllenme olmuş olabilir diye umud ediyorum bugün yada yarın test yapacağım belirtilerin hepsini de yaşıyorum 21 gündür gecikmem var

Ben hamile degilim en son 23 kasımda adet oldum birdaha da olmadım belki geç döllenme olmuş olabilir diye umud ediyorum bugün yada yarın test yapacağım belirtilerin hepsini de yaşıyorum 21 gündür gecikmem var
Belki sende benim gibi geç yumurtlamıssındır canım.. bugün bile test yapsan çıkar bence hayırlı haberlerle gel inşallah

İnşallah oyle olmuştur. guzel haberlerini bekliyorum belki de tedaviye gerek kalmadan hamile kalmışsındir guzel haberlerini bekliyorum
Hepimiz inşallah en hayırlı zamanda hayırlı haberi alırız.. çok dua ediyorum buradaki arkadaşlarıma da ne zaman hayırlı ise ozaman nasip olsun

Benimde 10 günüm var adetimin ertesi günü yumurtlama gördüm aşırı bel agrisi ve yangisi göğüs hassasiyeti göğsüm sizlıyor böyle yorgunluk ve kasık agrim var testim silik çıktı herkes kuruma cizgisi dedi insallah hamileyizdir

Eklentiler

• IMG-20230106-WA0009.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 282
Bi benim testlerimde
Hic kuruma cizgisi goremedim negatifse hep kabak gibi negatifti.umarim sizinkide. kuruma cizGisi degildir

Ayyy evet var gibi canım İnşallah vardır 10 gün bayağı çok senin gene olma ihtimali var erken yapmışsın ama gene silik çıkmış bence 5 gün sonra falan tekrar yap o zaman daha çok netleşir inşallah

Cok teşekkür ederim inşallah vardir bana da 10 gün cok erken geliyor ama adetin ertesi gunu yumurtlama gördük doktorumLa dedigi gunler iliski yasadim şöyle ki belimin agrisindan dün uyuyamadim oturup kalkarken cok agriyor ve yaniyor bu adetteki bel agrisi gibi degil göğüs uçlarimdaki o minik Pütürcükler kocaman olmuş yani göğsüm sizliyor hic yasamamistim bu sizlamayi

Aynı ben de öyle dediğin gibiyim istersen yarın bir daha tekrarla dayanamam dersen ama bana kalırsa 5 gün sonra tekrarla üzülmezsin boş yere canım benim İnşallah vardır

Merhaba canım benim adet geçikmesi 3.gün yapmıştım çok silikti ışıkta zor gözüküyordu silik çizgi sonra adetin son gunu 6 gun yaptım yanı 3 gun sonra koyulastı kıpkırmızı olmustu 2.3 güne koyulaşır hamilelik varsa

İnşallah canım yaaa pazartesi yapıcam tekrar inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…