Olabilir keşke o günü de değerlendirseydiniz yumurtlamadan 10 15 gün sonra test yapın yada regl gününüz gecikirse yapın emin olursunuz umarım tutunmusturMerhaba Hanımlar ben bir şey sormak istiyorum 21 Aralık ilişki oldu 24'ünde yumurtlama ama beraberlik olmadı sperm 3 gün canlı kalıyor diyorlar sizce tutmuş olabilir mi
dün erken gebelik test yaptım ama negatif çıktı sonradan pozitif olur mu sizce şimdiden çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için
ok teşekkür ederim inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ogün eşimle küstük arada kaynadı o yüzdenOlabilir keşke o günü de değerlendirseydiniz yumurtlamadan 10 15 gün sonra test yapın yada regl gününüz gecikirse yapın emin olursunuz umarım tutunmustur
Rica ederim Allah nasip eder inşallahok teşekkür ederim inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ogün eşimle küstük arada kaynadı o yüzden
Anlaşmış gibi hep küslükler yumurtlama gününe denk geliyor çok sinir oluyorumok teşekkür ederim inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ogün eşimle küstük arada kaynadı o yüzden
ok teşekkür ederim inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ogün eşimle küstük arada kaynadı o yüzden
Ayy gerçekten öyle oluyor yaa son 3 aydır hep o günler küsüz gerçekten sinir bı durumAnlaşmış gibi hep küslükler yumurtlama gününe denk geliyor çok sinir oluyorum
Amin inşallahRica ederim Allah nasip eder inşallah
Son zamanlarda bizim de öle nasıl denk gelio anlamış değilimAyy gerçekten öyle oluyor yaa son 3 aydır hep o günler küsüz gerçekten sinir bı durum
Şans mı yoksa kısmet mi artık bende cozemedmSon zamanlarda bizim de öle nasıl denk gelio anlamış değilim
24 u yumurtlama demıssın ya pik gunun muydu yoksa sılıklesme gunu muydu 1 2 gun oynama yapıyor malum.Merhaba Hanımlar ben bir şey sormak istiyorum 21 Aralık ilişki oldu 24'ünde yumurtlama ama beraberlik olmadı sperm 3 gün canlı kalıyor diyorlar sizce tutmuş olabilir mi
dün erken gebelik test yaptım ama negatif çıktı sonradan pozitif olur mu sizce şimdiden çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için
Canım bir şey sorucam takvim yöntemi mi kullanıyor sun uvalasyon günü için kasıklardamı ağrı oluyor nasıl anlıyorsun yumurta çatladığınıok teşekkür ederim inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ogün eşimle küstük arada kaynadı o yüzden
Dikkat etmek lazım sonrasında barışıoz boşa gidio o ayŞans mı yoksa kısmet mi artık bende cozemedm
Yumurtlamaydi24 u yumurtlama demıssın ya pik gunun muydu yoksa sılıklesme gunu muydu 1 2 gun oynama yapıyor malum.
Ovulasyon testi kullanıyorum canım anlamiyorm yoksa adetimde çok düzensiz takvimde yanılıyorCanım bir şey sorucam takvim yöntemi mi kullanıyor sun uvalasyon günü için kasıklardamı ağrı oluyor nasıl anlıyorsun yumurta çatladığını
Aynen yaa hiç sormaDikkat etmek lazım sonrasında barışıoz boşa gidio o ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?