Gebelik testi sonradan pozitife dönen var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi eyal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eyal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2022
27
4
1
29
Merhaba Hanımlar ben bir şey sormak istiyorum 21 Aralık ilişki oldu 24'ünde yumurtlama ama beraberlik olmadı sperm 3 gün canlı kalıyor diyorlar sizce tutmuş olabilir mi
dün erken gebelik test yaptım ama negatif çıktı sonradan pozitif olur mu sizce şimdiden çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için

Olabilir keşke o günü de değerlendirseydiniz yumurtlamadan 10 15 gün sonra test yapın yada regl gününüz gecikirse yapın emin olursunuz umarım tutunmustur

Olabilir keşke o günü de değerlendirseydiniz yumurtlamadan 10 15 gün sonra test yapın yada regl gününüz gecikirse yapın emin olursunuz umarım tutunmustur
ok teşekkür ederim inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ogün eşimle küstük arada kaynadı o yüzden

24 u yumurtlama demıssın ya pik gunun muydu yoksa sılıklesme gunu muydu 1 2 gun oynama yapıyor malum.

ok teşekkür ederim inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ogün eşimle küstük arada kaynadı o yüzden
Canım bir şey sorucam takvim yöntemi mi kullanıyor sun uvalasyon günü için kasıklardamı ağrı oluyor nasıl anlıyorsun yumurta çatladığını

Canım bir şey sorucam takvim yöntemi mi kullanıyor sun uvalasyon günü için kasıklardamı ağrı oluyor nasıl anlıyorsun yumurta çatladığını
Ovulasyon testi kullanıyorum canım anlamiyorm yoksa adetimde çok düzensiz takvimde yanılıyor

Cumartesi test yaptım kaset test negatifti koydum kenara teste çocukla uğraşınca atmayı unutmuşum pazar günü atayım dedim aldım elime baktım çizgi var tabii bir umutlandım bugün yeniden test yaptım negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…