Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi sonucuma bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben burayı çok bilmiyorum özel mesaj atabilmem için yapılması gerekeni biliyorsanız siz söyleyin ben yapmaya çalışayım kan vermeye gitmedim perşembe günü gideyim diye düşünüyorum tabiki perşembeye kadar dayanabilirsen

Belirtileriniz var mı. Benm de dün adet günümdü ama olmadım adet olacakmışım gıbı agrılarım var bel kasık agrısı falan

Ilacın etkisinden üst üste ilaç kullanınca oluyor ne yazıkki bende böyle sevinmiştim zamaninda

2 ay üst üste aşılama oldum famara kullandım test yaptım pozitifti ilacın etkisi dedi doktor 2 gün sonra adet oldum

Bende de ara ara oyle oluyor daha adet olmadım ama bakalım insallah olmam da
Hamile kaldığımda son derece ağrılarım vardı oturamıyordum adet oldum olucam olmadım bi baktım bebiş var

2 ay üst üste aşılama oldum famara kullandım test yaptım pozitifti ilacın etkisi dedi doktor 2 gün sonra adet oldum
Şimdi oldu
Ben sadece klomen kullandım adetin 5.günü 5 gün çatlatma iğnesi yaptırmadım kendiliğinden çatladı takibe gittiğimde çatladığını öğrendim başka ilaç kullanmadım yani

İnsallah cok sağolun
Uzanın bol bol dinlenin acaba mi diye düşünmeyin ben geçen ay o kadar heveslendim ki olur gibisine ama bu ay ilacı aynı saatte bile içmedim Rabbim verirse vereceği zamanı bilir 1 yılı aştı bizim 2. Ayda oldu çok şükür değerim düşük inşallah yükselir

İnsallah. İşteyim ama yoğunluk yok neysek. Benm oğlum 5 yasında istemedik istemedik ama sımdı de olmuyor

İnsallah. İşteyim ama yoğunluk yok neysek. Benm oğlum 5 yasında istemedik istemedik ama sımdı de olmuyor
Maşallah Allah bağışlasın bende öyle oldu dedilr ikisi birlikte büyür ama olmamıştı Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın ne kadardır deniyorsunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…