NasılsınYapabilirsin adete 6 gün kala silik çizgi çıkıyor
Hayırlı olsun belırtı varmıydı acabaAmin canım inşallah hepimizin
Bel ağrım var hala da devam ediyor kasıklaeıma sancı kramp tarzı birşey giriyordu o geçti amaBelirtileriniz var mı. Benm de dün adet günümdü ama olmadım adet olacakmışım gıbı agrılarım var bel kasık agrısı falan
Bende de ara ara oyle oluyor daha adet olmadım ama bakalım insallah olmam daBel ağrım var hala da devam ediyor kasıklaeıma sancı kramp tarzı birşey giriyordu o geçti ama
Nasıl yani anlamadımIlacın etkisinden üst üste ilaç kullanınca oluyor ne yazıkki bende böyle sevinmiştim zamaninda
Hamile kaldığımda son derece ağrılarım vardı oturamıyordum adet oldum olucam olmadım bi baktım bebiş varBende de ara ara oyle oluyor daha adet olmadım ama bakalım insallah olmam da
Şimdi oldu2 ay üst üste aşılama oldum famara kullandım test yaptım pozitifti ilacın etkisi dedi doktor 2 gün sonra adet oldum
Rabbim kalbinizdekini nasip etsin inşallahBende de ara ara oyle oluyor daha adet olmadım ama bakalım insallah olmam da
Bende bugun öyleyim ama oğluma gebe kalınca boyle bırsey olmadı bakalım artık bugun de olmazsam yarın test yapacam.Hamile kaldığımda son derece ağrılarım vardı oturamıyordum adet oldum olucam olmadım bi baktım bebiş var
İnsallah cok sağolunRabbim kalbinizdekini nasip etsin inşallah
Uzanın bol bol dinlenin acaba mi diye düşünmeyin ben geçen ay o kadar heveslendim ki olur gibisine ama bu ay ilacı aynı saatte bile içmedim Rabbim verirse vereceği zamanı bilir 1 yılı aştı bizim 2. Ayda oldu çok şükür değerim düşük inşallah yükselirİnsallah cok sağolun
İnsallah. İşteyim ama yoğunluk yok neysek. Benm oğlum 5 yasında istemedik istemedik ama sımdı de olmuyorUzanın bol bol dinlenin acaba mi diye düşünmeyin ben geçen ay o kadar heveslendim ki olur gibisine ama bu ay ilacı aynı saatte bile içmedim Rabbim verirse vereceği zamanı bilir 1 yılı aştı bizim 2. Ayda oldu çok şükür değerim düşük inşallah yükselir
Maşallah Allah bağışlasın bende öyle oldu dedilr ikisi birlikte büyür ama olmamıştı Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasınİnsallah. İşteyim ama yoğunluk yok neysek. Benm oğlum 5 yasında istemedik istemedik ama sımdı de olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?