Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi sonucuma bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende aşırı bel ağrısı var sadece başka birşey yok ama 5 6 gün önce alt karın bölgeme sancı girdi nefesim kesildi resmen 2 gün devam etti ara ara bu ağrıyı çektim ondan şüphelendim
Göğüslerde damar koyulaşma vs diyorlar bunlar oldumu yani bunlar erkenden olmuyor mu acaba

Her ay göğüslerime bakıpnduruyorm 2 saatte bir bakmym bari artk
Bir de bu takvimlere göre yumurtlama günü belirliyoruz ya mesela bende 11 Temmuz yazıyor ama benim yumurtam ya 1 gün ya da 2 gün sonra çatladı çünkü yumurtlamadan sonra 14.gün regli olmamız gerekiyor ama ben hala olmadım

Kendinizi dinlemeyen belirti aramayın kafanız rahat olsun gerçekten belirti arıyoruz psikolojimiz bozuluyor bol bol dua edin sizin regli zamanı ne zaman
Ben soğan kürüne basladm regl 13 gün var artk bide soğanı deniyim dedim

Regl olmayın inşallahh gebelik olsun bende 14.gün yumurtlamıyorum bir kaç kez ovuşasym yaptö regllimn 8.günü 9.günü gebe şansm var artk 14lere 16lara takılmıyorum bende regl bitişi 3.gün başlıyorum denemelere

Evet en doğrusu bu ilişkide 1 gün olsun 1 gün olmasın ve 1 den fazla olsun ne kadar çok sperm o kadar çok şans demek inşallah olmam Rabbim hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…