Bende aşırı bel ağrısı var sadece başka birşey yok ama 5 6 gün önce alt karın bölgeme sancı girdi nefesim kesildi resmen 2 gün devam etti ara ara bu ağrıyı çektim ondan şüphelendimGebelik endişesi olan arkadaslar belirtileriniz neler öğreneblir miymm
İnşallahHamileliği beraber ilerleteceğiz inşallah Allah’ın izle ile
Göğüslerde damar koyulaşma vs diyorlar bunlar oldumu yani bunlar erkenden olmuyor mu acabaBende aşırı bel ağrısı var sadece başka birşey yok ama 5 6 gün önce alt karın bölgeme sancı girdi nefesim kesildi resmen 2 gün devam etti ara ara bu ağrıyı çektim ondan şüphelendim
Hayır hiç biri olmadıGöğüslerde damar koyulaşma vs diyorlar bunlar oldumu yani bunlar erkenden olmuyor mu acaba
Her ay göğüslerime bakıpnduruyorm 2 saatte bir bakmym bari artkHayır hiç biri olmadı
Kendinizi dinlemeyen belirti aramayın kafanız rahat olsun gerçekten belirti arıyoruz psikolojimiz bozuluyor bol bol dua edin sizin regli zamanı ne zamanHer ay göğüslerime bakıpnduruyorm 2 saatte bir bakmym bari artk
Bir de bu takvimlere göre yumurtlama günü belirliyoruz ya mesela bende 11 Temmuz yazıyor ama benim yumurtam ya 1 gün ya da 2 gün sonra çatladı çünkü yumurtlamadan sonra 14.gün regli olmamız gerekiyor ama ben hala olmadımHer ay göğüslerime bakıpnduruyorm 2 saatte bir bakmym bari artk
Ben soğan kürüne basladm regl 13 gün var artk bide soğanı deniyim dedimKendinizi dinlemeyen belirti aramayın kafanız rahat olsun gerçekten belirti arıyoruz psikolojimiz bozuluyor bol bol dua edin sizin regli zamanı ne zaman
Regl olmayın inşallahh gebelik olsun bende 14.gün yumurtlamıyorum bir kaç kez ovuşasym yaptö regllimn 8.günü 9.günü gebe şansm var artk 14lere 16lara takılmıyorum bende regl bitişi 3.gün başlıyorum denemelereBir de bu takvimlere göre yumurtlama günü belirliyoruz ya mesela bende 11 Temmuz yazıyor ama benim yumurtam ya 1 gün ya da 2 gün sonra çatladı çünkü yumurtlamadan sonra 14.gün regli olmamız gerekiyor ama ben hala olmadım
Evet en doğrusu bu ilişkide 1 gün olsun 1 gün olmasın ve 1 den fazla olsun ne kadar çok sperm o kadar çok şans demek inşallah olmam Rabbim hayırlısını versinRegl olmayın inşallahh gebelik olsun bende 14.gün yumurtlamıyorum bir kaç kez ovuşasym yaptö regllimn 8.günü 9.günü gebe şansm var artk 14lere 16lara takılmıyorum bende regl bitişi 3.gün başlıyorum denemelere
Aminn inşallah hepimiz evlat sahbi olalımmEvet en doğrusu bu ilişkide 1 gün olsun 1 gün olmasın ve 1 den fazla olsun ne kadar çok sperm o kadar çok şans demek inşallah olmam Rabbim hayırlısını versin
26 Temmuz 1 Ağustos benimde
Hayırlı sağlıklı olsun inşallahEvet erken gebelik testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?