Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çok silik gibi. Adete kaç gün varMerhaba gebelik testime bakar mısınız kızlar anlamadım ama ben
Adet günüm dün düVar canim benimde boyleydi belirtilerun nelerdir adete kac gun var
Sadece adet agrılarım var adet olacakmışım gibi geliyorVar canim benimde boyleydi belirtilerun nelerdir adete kac gun var
Çok umutlanmak istemiyorum adet olurum diye bir kaç kere olumsuz durumlar oldu daGebesin o agrilar gebelikte te
Nasi yani boyle test yapip pozitif gördükten sonramiÇok umutlanmak istemiyorum adet olurum diye bir kaç kere olumsuz durumlar oldu da
Na
Nasi yani boyle test yapip pozitif gördükten
Sizin nasıldı testiniz adet kaç gün geçmiştiNa
Nasi yani boyle test yapip pozitif gördükten sonrami
Benim 1 gun gecsin cikar 3 haftalikken ogrenim hemen 21 gunde adet gordugum icin erken oğreniyorum cuma veya cumartesi adetimSizin nasıldı testiniz adet kaç gün geçmişti
Öyle yapayım diyorum bendesenın yerinde olsam bir kaç gün daha bekler hergun sabah test yaparım
sonra kan vermeye giderim
Maşallah Allah bağışlasın hayirliolsunKandada çıktı 349 beta
Amin rabbim herkese nasip etsin inşallahMaşallah Allah bağışlasın hayirliolsun![]()
Korunmayı bıraktıkdan ne zamn snra gebe kaldınız acabaYok öyle değil korunmayı bıraktıktan sonra adet düzensizliklerim ve ağırlarım çok arttı
Canım aralıkta korunmayı bıraktımKorunmayı bıraktıkdan ne zamn snra gebe kaldınız acaba
Birde ben ovulasyon testi kullandım keçiboynuzu pekmezi eşime içirdim aç karnına iki kaşıkCanım aralıkta korunmayı bıraktım
Ocak adetim 8 gün geçti
Şubat adetim 22 gün geçti
Martta hamile olduğumu öğrendim