gebelik testi sonucunda değişiklik

kibirli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
53
18
88
merhaba arkadaslar sayfaya uzun suredir uyeyim ama pek bakma fırsatım olmadı...ben yasadıgım butun gebelik belirtilerine dayanamayarak adetime 3 gun kala doktora gittim beta hcg yaptılar sonuc 14.56 doktorum gebesin dedi.iki gun sonra tekrar gel testi tekrarlayalım dedi.bende bu gun bi sevincle gittim ama sonuc beni sok etti.0.00 yardım edin nedir bu

kimyasal gebelik denen olayı yaşamışsın,döllenme olmuş ama hücreler daha fazla gelişim göstermemiş,bu da bhcg hormonunu bir süre artırır ama sonra düşer,çoğu kadın bunu anlamaz bile çünkü adetle atarsın bu hücreyi,o yüzden tüm doktorlar gününün geçmesini bekler ve öyle test ister .

evet aynı yerde yaptırdım ama normalde gebelik olmadıgında bile vucudun beta hcg degeri o.15 bilmiyorum canım yaa acaba diyorum makinalarmı bozuktu..ben diyarbakırın bi ilcesinde oturuyorum burada sartlar cok kısıtlı hersey eski.ama hala adet olmadım

kimyasal bile olsa 2 günde öyle hemen sıfırlanmazki, değer artmaz yada düşer, bana kalırsa yanlışlık var , bir iki gün bekle tekrar yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…