Gebelik Testi ve HcG

Katinaninelindemakasi35

Atlas'ım
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2017
561
617
53
33
Virginia
Selam herkese. Yumurtlamadan sonraki 12. Günümdeyim. 10gün geçtikten sonra yani 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Aşağıdaki teste göre, testinin aynısı böyle çıkıp kan verenlere sorum aslında, değeriniz kaç çıkmıştı böyle bir çizginiz olduğunda ?
Mart’ın 2’sinde randevum var ama yine de merak ettim..

Eklentiler

• E0548A36-B53D-419F-83E8-E41DAC25F6BE.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 61
150 civari cikmisti benim. Saglik ocaginda kan verin bence daha cok var nasil sabredeceksiniz

Merhabalar
Bende de ilk böyle çıktı ve ben testini çöpe attım olmadığını düşünerek başka sebepten bir sonraki gün doktora gittim. Beta HCG olcelim dedi. Gerçekten de kanda çıktı. Ama önemli olan ilk etapta her iki günde bir iki kat artış olması bhcg değerinde. Minimum 5 veya 10 üstü olması gerekiyor diye biliyorum. Daha sonra 2 günde bir iki kat artmalı. Ben dün 3. Kez aldırdım kanımı ve çok şükür tekrar iki kat artmıştı. Sayıya çok takılma kişiden kişiye degisir, 2 kat artması önemli.
Amerika da ev doktoruna gidip kan testi yaptiramiyor musun? Çok heyecanlı gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…