- 10 Ocak 2023
- 30
- 12
- 8
- Konu Sahibi Kaktuscice
-
Yarın kan testi vereceğim regl gecikmesi yaşadığım halde net çizgi göremediğim için emin olamadım sormak istedimİlk idrarla yaptığın testin ilk halinde de silik bir çizgi var hamilelik olabilir kan testi verebilirsin
8 saat sonraki çıkan sonucu neden dikkate alıyorsunuz ki zaten üzerinde yazıyordur ilk 5 dk veya 10 dk içinde çıkan sonucu dikkate alın diye :)Merhaba kızlar. Sizlerin deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum lütfen yorumlarınızı eksik etmeyinbugün çatlama üzerinden 16 gün geçti. 2 gün önce kesilen ve 3 gün süren kahverengi akıntım oldu. Bugün gebelik testi ve ovülasyon testi yaptım ve net bir şey göremediğim için kafam çok karıştı.
1. Resimde bugün ilk idrarla yaptığım ve 8 saat bekledikten sonraki gebelik testi.
2. Resimdeki bir kaç saat önce yaptığım ve yarım saat sonraki hali gebelik testinin
3. Resim ise ovülasyon testi. İdrarı damlattığım gibi kopkoyu t belirdi önce
Lütfen yorumlayabilir misiniz? Gebelik ihtimali var mı ?
Bu kadar pembe görmemiştim daha önce çünkü beklemiş testlerimde 3 yıldır her ay yapıyorum.8 saat sonraki çıkan sonucu neden dikkate alıyorsunuz ki zaten üzerinde yazıyordur ilk 5 dk veya 10 dk içinde çıkan sonucu dikkate alın diye :)
İnşallahBence var. Hayırlı olsun. Kuruma çizgisi bu kadar belli olmaz
İnşallah.. Rabbim mübarek ayda hepimizin dualarını kabul etsinBence var hayırlısı olsun inşallah
Rica ederim ne demek aminnİnşallah.. Rabbim mübarek ayda hepimizin dualarını kabul etsinçok teşekkür ederim
Merhabalar Benım testime de bakabılır mısınızBence var. Hayırlı olsun. Kuruma çizgisi bu kadar belli olmaz
Merhaba, Tabi ki bakarım. Özelden ya da burdan gönderebilirsinizMerhabalar Benım testime de bakabılır mısınız
Silik çizgiyi gördüm tekrar yaptınız mı test sonuç ne ?merhaba adetime 3-4 gün var awox marka test yaptım 20 dk sonra hafif silik çizgi çıktı yapan varmı daha önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?