Gebelik testi ve regl görme gebelik şüphesi

Gebelik testi ve adet görme şüphesi

• A

OY: 0 0,0%
  • A

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1

guzelumutlarrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2019
4
0
1
30
Merhaba
Ayağıma düşürdüğüm bıçak sebebi ile gittiğim aile hekimim mg ı yüksek ağrı kesici ve iki antibiyotik yazıyorum gebelik riskin varsa kullanma dedi. Eczaneden ilaçlar ile birlikte gebelik testi aldım. Eve gelir gelmez aç karnına sabahtan testi yaptım çok silik ikinci kırmızı çizgi çıktı bi saat sonra regl oldum kanamam da yoğundu. Adet olunca iki antibiyotik i içtim gebe değilimdir diye. Ertesi gün içime şüphe düşünce aile hekimine tekrar gittim silik çıktıysa gebe değilsin dedi ben yine kan vermek istediğimi antibiyotik leri içtiğimi belirttim. Kan testinin sonuçlarının pazartesiye çıkacağını söyledi. Akşama dayanamayıp tekrar test yaptım daha silik şekilde çizgi çıktı bugün de denedim çizgi belirsizdi ve pazartesiyi bekleyemiyorum. Neden böyle oldu yardımcı olmanızı rica ederim. Kan testi için 5 den yukarı ise hamilesin aşağı ise değilsindir diye başından gönderdi. Söyleri doğru mu ne yapmam gerekiyor ilaçlara devam etmedim ne olur olmaz diye ama nelere dikkat etmem gerekiyor

Acilde ilgileniyorlar mı hemen çıkar mıydı sonuçlar. Ayağımdan dolayı fazla uzağa gidemedim. Eşime de net bir şey olmayınca tereddüt te kalınca testlerden dolayı söyleyemedim.

Acilde kan alıyorlar canım hemen 1 saate de sonuç çıkıyor, inşallah hayırlısı olur

Bugün tek çizgi çıktı test sonucumda neden böyle tutarsız ilerlemiş olabilir antibiyotik bi kere kullandım diye düşük mü oldu acaba düşük oldu ise nasıl anlayabilirdim

Kimyasal gebelik olduğunu düşünüyorum test silik bile olsa çizgi varda hamilesin demektir cok yaniltacagini dusunmuyorum pozitifin sonra kanamaniz olmus dusuk gerceklesmis olabilir daha sonra da testler daha silik cıkmış en son negatif olmuş yani gebelik sonlanmış ben böyle yorumladım inşallah hayırlısı olur hakkınızda

Cuma günü vermiş olduğum sonuçlarda beta 9.92 çıktı ama hayırlısı bakalım dediğiniz gibi de olabilir. Acile gittim bakamayız burda test olmaz dediler bi kaç sonra tekrar test alıp kadın doğuma randevu alacağım.

Back
X