Gebelik testi yanlış mı

Assee

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2024
92
18
8
25
Beş dakika sonra böyle sonuç çıktı peşine erken test yaptım çıkmadı sizce ne bu adetim düzenliydi üç aydır bu ay üç gün geçti IMG-20240131-WA0001.webp

Bu görseldeki test pozitif görünüyor diğer erken gebelik testi yanlış çıkmıs olabilir… belkide bu yanlış bilmiyorum ama korundunuz mu? Yoksa planlanan bir gebelik var mı?

Bu görseldeki test pozitif görünüyor diğer erken gebelik testi yanlış çıkmıs olabilir… belkide bu yanlış bilmiyorum ama korundunuz mu? Yoksa planlanan bir gebelik var mı?
Altı ayı geçti korunmuyoruz altı aydır onlarca test yaptım hiçbiri böyle çıkmamıştı. Çok ümitlendim yarın kan vermeye gidicem ama sonuç negatif çıkacak diye çok korkuyorum

Seni ümitlendirmek istemiyorum ama inşallah pozitif bu ya :) hamileysen lütfen banada dua et. İnşallah öyledir 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Şu testlerin de yarısı bozuk heralde, ben de yaptım bozuk çıkmıştı , burda ikinci çizgi dağılmış ama çıkmış silik şekilde. Var olma ihtimali biraz mevcut gibi. Düşük ise değerlerin idrarda henüz net çıkmamış olabilir.

Şu testlerin de yarısı bozuk heralde, ben de yaptım bozuk çıkmıştı , burda ikinci çizgi dağılmış ama çıkmış silik şekilde. Var olma ihtimali biraz mevcut gibi. Düşük ise değerlerin idrarda henüz net çıkmamış olabilir.
Bikaç gün daha bekleyip mi kan versem sizce?

Bikaç gün daha bekleyip mi kan versem sizce?
Kaçıncı gündesiniz bilmiyorum ama kan değerlerini takip edecek bu seferde yükseldi, yükselmedi diye :) ben biraz sabrettim bir hafta sonra gitmiştim direk kadın doğuma ultrasonda bakmıştı keseyi görmüştü. Kan testi vs yapmamıştım hiç. Ben de erken gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı

Yarın siz kan testi verin ama benim iki ay önce başıma çok enteresan bişey geldi. Kaset test yaptım bu sekilde belli belirsiz bir çizgi çıktı. Eşimle koşa koşa gidip kan verdik. Kan testimde beta hcg 0,7 çıkmıştı. Çok üzüldüm. Belirtileri hissediyordum kasığımda iğne batması gibi bişey vardı. İki gün daha geçti ve reglime daha vardı ben yine hayali ikinci çizgiyi gördüm hatta eşimle ikimizin ruh halinin bozulduğuna karar verdik. Sonra tekrar kan testi yaptırdık sonuç pozitif!!! Ama bu sefer beta hcg yeteri kadar artmadı ve kürtaj oldum. :( ama moralimizi bozmamaya çalışıyoruz. Ben sizinde pozitif olduğunu düşünüyorum inşallah öyledir yani 🙏🏻🙏🏻 kan testi verin ama regl gecikmesini bekleyin hamilelik varsa bile bir kaç güne daha net olacaktır

Kaçıncı gündesiniz bilmiyorum ama kan değerlerini takip edecek bu seferde yükseldi, yükselmedi diye :) ben biraz sabrettim bir hafta sonra gitmiştim direk kadın doğuma ultrasonda bakmıştı keseyi görmüştü. Kan testi vs yapmamıştım hiç. Ben de erken gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı
Adet takvimi kullanıyorum ona göre altı gün geçti günüm. Kaç aydır hiçbir şey çıkmıyodu bu ay öylesine denedim nasıl olsa yok diye böyle çıkınca uçtuk havaya ama bilemiyorum

Yarın siz kan testi verin ama benim iki ay önce başıma çok enteresan bişey geldi. Kaset test yaptım bu sekilde belli belirsiz bir çizgi çıktı. Eşimle koşa koşa gidip kan verdik. Kan testimde beta hcg 0,7 çıkmıştı. Çok üzüldüm. Belirtileri hissediyordum kasığımda iğne batması gibi bişey vardı. İki gün daha geçti ve reglime daha vardı ben yine hayali ikinci çizgiyi gördüm hatta eşimle ikimizin ruh halinin bozulduğuna karar verdik. Sonra tekrar kan testi yaptırdık sonuç pozitif!!! Ama bu sefer beta hcg yeteri kadar artmadı ve kürtaj oldum. :KK43: ama moralimizi bozmamaya çalışıyoruz. Ben sizinde pozitif olduğunu düşünüyorum inşallah öyledir yani 🙏🏻🙏🏻 kan testi verin ama regl gecikmesini bekleyin hamilelik varsa bile bir kaç güne daha net olacaktır
Evet iğne batması üç gündür var hemen hemen bide yüz üstü yattığımda kasıkta şişlik hissediyordum ama adet olurum kesin diye düşündüm

Peş

Peş peşe yaptım diğer testleri de çok su içip daha yeniyse gebelik o yüzden diğerlerinde çıkmamıştır diye de düşündüm aslında
2 gün üst üste yaptım ilk gün çıkmadı sonraki gün aşırı siliklikle öğrendim. Benim için yüzde 60 negatifti göz yanılması yada bekleyince gelen çizgi diye düşünmüştüm.arkadaşlarımın hamilesin demesiyle Akşamına kan verdim pozitifti

Eşim o kadar heyecanlandı ki bekleyelim diyorum yok gidicez diyo. Sonucun düşük olmasından korkuyorum o çok üzülecek

2 gün üst üste yaptım ilk gün çıkmadı sonraki gün aşırı siliklikle öğrendim. Benim için yüzde 60 negatifti göz yanılması yada bekleyince gelen çizgi diye düşünmüştüm.arkadaşlarımın hamilesin demesiyle Akşamına kan verdim pozitifti
Beş dakika geçmeden baktım böyle çıkmıştı şimdi daha da koyulaştı

Adet takvimi kullanıyorum ona göre altı gün geçti günüm. Kaç aydır hiçbir şey çıkmıyodu bu ay öylesine denedim nasıl olsa yok diye böyle çıkınca uçtuk havaya ama bilemiyorum
Benim çok sancım oldu adetim gecikti diye düşündüm. Hatta test yaptım şüpheye düşüp gene de silik çıkınca kimyasal mı acaba dedim. Son adet gününden sonra 5. Haftada ultrasonda keseyi gördü.

Normal kasık ağrısı gibi olmuyor iğne batması gibi oluyor birde hafif gaz sancısı olabilir. Hafif akıntıda gebelik belirtisi ay inşallah hamilesinizdir yaaa neden bilmiyorum ama sanki ben öyle hissettim 🙏🏻🙏🏻 sizide umutlandırmaya korkuyorum banada haber verin.

Back
X