- 14 Haziran 2023
- 7.283
- 20.039
- 268
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün adet oluyorum sandım aşırı bi akıntı geldi. İnşallah Allah ım hepimize nasip etsin hayırlısıylaNormal kasık ağrısı gibi olmuyor iğne batması gibi oluyor birde hafif gaz sancısı olabilir. Hafif akıntıda gebelik belirtisi ay inşallah hamilesinizdir yaaa neden bilmiyorum ama sanki ben öyle hissettimsizide umutlandırmaya korkuyorum banada haber verin.
Evet doğru diyosunuz sabaha kadar uyuyabilirsem sabah testi tekrar edicemSabah ilk idrara yapılan testlerin daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar onda biraz daha değerler yüksek olduğu için. Muhtemelen hamilesiniz gibi inşallah sağlıkla sonuçlanır:) yine de siz sakin kalın acele de stres sebebi
E valla hadi kalk testeben gece 1 de dayanamayıp gitmiştim
hamilesin gibiiii yani hayırlı olsun demek geldi içimden
İnşallahPozitif bu ya:)))))
İlk kez tanımadığım birinin hamilelik şüphesine heyecanlandım.Yok yok garanti olsun sabahı bekliyim yine de Bi negatif görmeyi daha yüreğim kaldırmaz gibi
![]()
Ya inşallah sabah da bişey çıkmazsa ne olur bilemiyorum bayadır istiyoruz çünkü:) tatlı heyecanlar bunlar, sen strese sokma kendini yeterli. Sabah testin var ise yap gene böyle ise 5. Haftada isen zaten kese görünüyor doktorum benden git kan tahlili yaptır gel falan demedi. Test yaptım silik çıktı dedim gel bakalım dedi :)
İlk kez tanımadığım birinin hamilelik şüphesine heyecanlandım.sonucu yazzz
Vardır bir hayır, sakin ol :) beklemek de bu işin tuzu biberi napalım kiminde hemen oluyor kiminde geç:) ama sanki var gibi ümitlendirmek istemem elbette :)Ya inşallah sabah da bişey çıkmazsa ne olur bilemiyorum bayadır istiyoruz çünkü![]()
İnşallah vardır kimseye demedim daha sadece eşimle ablam biliyo hayırlısı inşallahVardır bir hayır, sakin ol :) beklemek de bu işin tuzu biberi napalım kiminde hemen oluyor kiminde geç:) ama sanki var gibi ümitlendirmek istemem elbette :)
Evet Allah ım nasip ettiyse eğer bende öyle yapmayı düşünüyorum aile ve yakın arkadaş yeterli diye ama nasip tabi varsaBiz de kalp atışını duyana kadar kimseye söylemedik. 5. Haftada keseyi gördü, 10 gün sonra kontrole gel dedi kalp atışını duyalım dedi. Kalp atışını duyunca sadece ailemize söyledik :) Karın biraz çıkmaya başlayınca da zaten eş dost öğreniyor.
net pozitif benmki daha silik cikmişti poztiftiBeş dakika sonra böyle sonuç çıktı peşine erken test yaptım çıkmadı sizce ne bu adetim düzenliydi üç aydır bu ay üç gün geçti Eki Görüntüle 3378978
Olur olur :) Hayırlısı ile bir bakmışsın kucağına alırsın geçiyor bu günler de :) yeni olduğu için silik çıktı muhtemelen ve testler de biraz artık kalitesizleşti diye düşünüyorum hepsi ayrı etken.Evet Allah ım nasip ettiyse eğer bende öyle yapmayı düşünüyorum aile ve yakın arkadaş yeterli diye ama nasip tabi varsa![]()
Bende söylememe taraftarıyım ben ilk gebeliğimde kalp atışını duymadan kayınvalidem görümcem tüm sülaleye söylediler eşime bile kaynanam söyledi ben soylicem dedi kapıda bekledi resmen elinde telefon herkesi aradılar sonra olan oldu bebeğimin kalp atışını duyamadım sekiz haftalıken beş haftalik gelişimi durmuştu kürtaj oldum Allah kimsenin kucağıni boş bırakmasınBiz de kalp atışını duyana kadar kimseye söylemedik. 5. Haftada keseyi gördü, 10 gün sonra kontrole gel dedi kalp atışını duyalım dedi. Kalp atışını duyunca sadece ailemize söyledik :) Karın biraz çıkmaya başlayınca da zaten eş dost öğreniyor.
Ama dioer testlerim bundan da silik çıktı ondan şüpheliyimnet pozitif benmki daha silik cikmişti poztifti
İnşallah dua edin yarın pozitif çıksın en ufak Bi ümidi bile arıyorum gerçektenOlur olur :) Hayırlısı ile bir bakmışsın kucağına alırsın geçiyor bu günler de :) yeni olduğu için silik çıktı muhtemelen ve testler de biraz artık kalitesizleşti diye düşünüyorum hepsi ayrı etken.