Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence verir bu tarihlere göre 6 sında olmanız gerekiyor en azından kesin sonuç alırsınızMerhaba, Mayıs’ın 15’inde, Haziran’ın 12’sinde, Temmuz’un 9’unda regl oldum. Ağustos 11 oldu hala regl olmadım. Aşırı göğüs hassasiyeti var sol kasığımda da ara ara batmalar. Yarın gebelik testi yapmalı mıyım? Sonuç verir mi? Şimdiden teşekkür ederim![]()
Teşekkürler, Rabbim sağlıkla kavuştursun yavrunuzla siziBence verir bu tarihlere göre 6 sında olmanız gerekiyor en azından kesin sonuç alırsınız
Teşekkür ederimYap canım varsa cıkar
Çok teşekkür ederimTeşekkürler, Rabbim sağlıkla kavuştursun yavrunuzla sizi![]()
Sonuç verir inşallah, yarın sbaha ilk idrarınla yap. Buraya yaz sonucuMerhaba, Mayıs’ın 15’inde, Haziran’ın 12’sinde, Temmuz’un 9’unda regl oldum. Ağustos 11 oldu hala regl olmadım. Aşırı göğüs hassasiyeti var sol kasığımda da ara ara batmalar. Yarın gebelik testi yapmalı mıyım? Sonuç verir mi? Şimdiden teşekkür ederim![]()
Sanırım bi şeyler varSonuç verir inşallah, yarın sbaha ilk idrarınla yap. Buraya yaz sonucu![]()
Ayyy masallah cillop gibi varSanırım bi şeyler var![]()
Var var masallah hayırlı olsunSanırım bi şeyler var![]()
Hamileyim dimi![]()
Çok teşekkürleragla agla sevinçten..Allah tamamına erdirsin..
Gerçekten de cillop gibi bi şeyAyyy masallah cillop gibi var
GebeyimSonuç verir inşallah, yarın sbaha ilk idrarınla yap. Buraya yaz sonucu![]()
Maşallah subhanAllah, can sağlığı ile kucağına almayı nasip etsin Rabbim.Gebeyim![]()
Canim tebrik ederimmm. 10 binli degerle ultrasonda bile gorursun doktorunla iletişime geç ve gun al hemenGebeyim![]()
Ayy bu mesajınız öyle iyi geldi ki bana, Allah sizden razı olsun. Dış gebelikten korkuyorum şimdi de, bi fikrim de şok bu konudaCanim tebrik ederimmm. 10 binli degerle ultrasonda bile gorursun doktorunla iletişime geç ve gun al hemen
Amin amin amiinnnn Allah razı olsunMaşallah subhanAllah, can sağlığı ile kucağına almayı nasip etsin Rabbim.