Net ogrnmek istersen 2 gun daha bekleyebilirsin cnku yeniyse eger testi tekrarlaman gerekir varsa bile testte cikmiyo yeni oldugundan kendimden biliyorm 4 defa test yapmistim bi kereHanımlar merhabalar. 18 Şubat yumurtlama günümdü (doktor takibinde) 28 'inde test yaptım negatif çıktı yani 10 gün sonra. Mart 1de regl olmam lazımdı olmadım 2 martta yani sabah kalkınca test yapsam belli olurmu yumurtlamadan 12 gün geçmiş oluyor reglim de 1 gün gecikmiş oluyor( nolur akıl verin hamileler
Ay sorma ya negatif çıkınca moralim bozuldu varsa bile kendimi üzüyorum ama dayanamıyorum da sabırsızım çokNet ogrnmek istersen 2 gun daha bekleyebilirsin cnku yeniyse eger testi tekrarlaman gerekir varsa bile testte cikmiyo yeni oldugundan kendimden biliyorm 4 defa test yapmistim bi kere
Ben kadın doğum doktorumun verdiği ilaçları kullanıyorum onun için doktorum adet olursanda olmazsan da gel demişti evdede pozitif görmeden para vermek istemiyorum teste gittiğim hastanede 400₺ imiş gebelik testi..Kanda cikar derler ama benm kandada cikmamisti 3 gun sonra tekrar kn testi istemislerdi onda cikmisti mesela ama sen yinede dikkat et ilac kullanimi vs
Siz ne kadarlık hamilesinizKanda cikar derler ama benm kandada cikmamisti 3 gun sonra tekrar kn testi istemislerdi onda cikmisti mesela ama sen yinede dikkat et ilac kullanimi vs
Ben kadın doğum doktorumun verdiği ilaçları kullanıyorum onun için doktorum adet olursanda olmazsan da gel demişti evdede pozitif görmeden para vermek istemiyorum teste gittiğim hastanede 400₺ imiş gebelik testi.
devlette yaptir bence kan testini ben devlette yaptirdimBen kadın doğum doktorumun verdiği ilaçları kullanıyorum onun için doktorum adet olursanda olmazsan da gel demişti evdede pozitif görmeden para vermek istemiyorum teste gittiğim hastanede 400₺ imiş gebelik testi..
35Siz ne kadarlık hamilesiniz
Canım erken gebelik testin çizgi görürsün diye düşünüyorum ama emin olmak için bir iki gün bekleyebilirsinHanımlar merhabalar. 18 Şubat yumurtlama günümdü (doktor takibinde) 28 'inde test yaptım negatif çıktı yani 10 gün sonra. Mart 1de regl olmam lazımdı olmadım 2 martta yani sabah kalkınca test yapsam belli olurmu yumurtlamadan 12 gün geçmiş oluyor reglim de 1 gün gecikmiş oluyor( nolur akıl verin hamileler
Oyy maşallah Allah sağ salim kucağınıza aldırsin35ben artik sonlardayim
Erken gebelik testinde çıkabilir..Ama çıkmayabilir de. Herkesin farklı artıyor ya burda okuduklarıma göre bazılarında çok hızlı artıyor bazılarında daha geç artıyor..ben 11. Gün çok çok silik çizgi görmüştüm erken gebelik testindeki, sabah kan verdiğimde 18 çıkmıştıHanımlar merhabalar. 18 Şubat yumurtlama günümdü (doktor takibinde) 28 'inde test yaptım negatif çıktı yani 10 gün sonra. Mart 1de regl olmam lazımdı olmadım 2 martta yani sabah kalkınca test yapsam belli olurmu yumurtlamadan 12 gün geçmiş oluyor reglim de 1 gün gecikmiş oluyor( nolur akıl verin hamileler
Kocama bilerek 2 tane test aldırdım biri çıkmazsa diğerini haftasonu yaparım diyeCanım erken gebelik testin çizgi görürsün diye düşünüyorum ama emin olmak için bir iki gün bekleyebilirsin
Amin insallahOyy maşallah Allah sağ salim kucağınıza aldırsin
2 tane kaset test var evde şuan. Erken gebelik testi bikeresinde ben hamile değilken bile net 2 çizgi çıkardı oturup ağladım mutluluktan bidaha gittim eczaneye negatifti meğer hamile değilmişim ondsn güvenim kalmadı onaErken gebelik testinde çıkabilir..Ama çıkmayabilir de. Herkesin farklı artıyor ya burda okuduklarıma göre bazılarında çok hızlı artıyor bazılarında daha geç artıyor..ben 11. Gün çok çok silik çizgi görmüştüm erken gebelik testindeki, sabah kan verdiğimde 18 çıkmıştı
Bnmde basima geldi birinde hamile cikip diger testte cikmadim kan verdim ondada yoktu ama fazla surmedi 2 ay sonra hamile kaldim2 tane kaset test var evde şuan. Erken gebelik testi bikeresinde ben hamile değilken bile net 2 çizgi çıkardı oturup ağladım mutluluktan bidaha gittim eczaneye negatifti meğer hamile değilmişim ondsn güvenim kalmadı ona
Aaaa test mi bozukmuş çok şaşırdım ben iki farklı marka aldırmıştım ikisinde de çok silik çizgi çıkmıştı2 tane kaset test var evde şuan. Erken gebelik testi bikeresinde ben hamile değilken bile net 2 çizgi çıkardı oturup ağladım mutluluktan bidaha gittim eczaneye negatifti meğer hamile değilmişim ondsn güvenim kalmadı ona
Evet ya cok test var oyle yaniltan malesef hayirli haberlerini bkliyoruz2 tane kaset test var evde şuan. Erken gebelik testi bikeresinde ben hamile değilken bile net 2 çizgi çıkardı oturup ağladım mutluluktan bidaha gittim eczaneye negatifti meğer hamile değilmişim ondsn güvenim kalmadı ona
Darısı başıma inşallahBnmde basima geldi birinde hamile cikip diger testte cikmadim kan verdim ondada yoktu ama fazla surmedi 2 ay sonra hamile kaldim
Yarın 12.gun çok kararsızım ya 10. Günde bile görenler varmış ya ondan bı yapasim geliyo bı boşver diyorum çok kararsızımAaaa test mi bozukmuş çok şaşırdım ben iki farklı marka aldırmıştım ikisinde de çok silik çizgi çıkmıştıkaset testlerde ben olsam 14. günü beklerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?