İnşallah canimmEvet ya cok test var oyle yaniltan malesef hayirli haberlerini bkliyoruz
Amin canım Allah razı olsun inşallahRabbim isteyenlere evlat nasip etsin insallah seninde olur saglikli kucagina alirsin
Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor sizin adet günü nasıl 1 Mart oluyor anlamadımAz önce yaptım negatif çıktı kızlarmoralim çok bozuldu adet olmazsam pazar yada pazartesi tekrarlamayı düşünüyorum sizce?
Canım ben bu ay 14. Günde değil 18. Günde yumurtladim doktor takibinde olduğum için net biliyorum ondan regl günüm 1indeydi. Belirtide göğüslerim çok ağrıyo ara ara mide bulantım oluyo dediğin gibi gelmezse pazartesi günü bidaha yapmayı düşünüyorum ozaman 16 gün oluyo yumurtlama olalıYumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor sizin adet günü nasıl 1 Mart oluyor anlamadımpazar günü değil mi bence 14. gün tekrar edilebilir Belirti var mı
Çıkar emin olamazsanız kan testi verin ..Kızlarr reglim an itibariyle 3 gün gecikti ve yumurtla çatlama olalı 14.güne girdim. Sabah ilk idrarla tahlil yapsam çıkar mı sizce doğru sonuç varsa yada yoksa???
Belirti olarak göğüslerim 3-4 gün önce çok ağrıyordu biraz hafifledi bugünlerde. Sırtım ağrıyo ve arada bi âdet olcakmisim gibi gelen bı kasık ağrısı geliyor tam adet olcam diyorum gidiyorum bakıyorum sarımsı beyazımsı akıntım oluyo sonra birden geçiyo bunu gün içinde 4-5 kere yaşadım.Çıkar emin olamazsanız kan testi verin ..
Belirti var mı?
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah adetlerin düzenli midir ?Belirti olarak göğüslerim 3-4 gün önce çok ağrıyordu biraz hafifledi bugünlerde. Sırtım ağrıyo ve arada bi âdet olcakmisim gibi gelen bı kasık ağrısı geliyor tam adet olcam diyorum gidiyorum bakıyorum sarımsı beyazımsı akıntım oluyo sonra birden geçiyo bunu gün içinde 4-5 kere yaşadım.
Adetlerim düzenli pco yok. Doktor takibindeyim tiroit ilacı vermişti 1 ay önce yanında şeker ilaciyla folikasit. Adet olursanda olmazsan da gel demişti pazartesiye randevu aldım bakalım. 2 gün önceki idrar testim negatifti 12. Günumde yapmıştmAnladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah adetlerin düzenli midir ?
PCO falan var mı ?
İnşallah herşey gönlünce olur canımAdetlerim düzenli pco yok. Doktor takibindeyim tiroit ilacı vermişti 1 ay önce yanında şeker ilaciyla folikasit. Adet olursanda olmazsan da gel demişti pazartesiye randevu aldım bakalım. 2 gün önceki idrar testim negatifti 12. Günumde yapmıştminşallah sabah yaptığımda pozitifi görürüm pazartesi mutlu haberle giderim doktorumun yanına
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimİnşallah herşey gönlünce olur canım
Pozitif gormek nasip olsun inşallah
Doktor takibinde yumurtlama olunca adet günü değişebiliyor önceki adete göre hesap yapmayın onu anlatmaya çalışmıştım. Yumurtlama olduktan 14 gün sonra adet beklenir yani sizin regl daha gecikmedi esas regl gününüz bugünKızlarr reglim an itibariyle 3 gün gecikti ve yumurtla çatlama olalı 14.güne girdim. Sabah ilk idrarla tahlil yapsam çıkar mı sizce doğru sonuç varsa yada yoksa???
Evet öyleymiş zaten bugün regl oldumDoktor takibinde yumurtlama olunca adet günü değişebiliyor önceki adete göre hesap yapmayın onu anlatmaya çalışmıştım. Yumurtlama olduktan 14 gün sonra adet beklenir yani sizin regl daha gecikmedi esas regl gününüz bugün
Test yapmadan anlayamazsınız bence yarın sabah ilk idrarla bir test yapınmrblr
adetim 4 gün gecikti! beklenen adet günü bir damla kan geldi ve sonrasında pembe leke geldi peceteye!Ama adetim gelmedi sizce hamılelık olabılır mı?_
2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?