Gebelik testi yapsam erken mi?

kullaniciiiiiiiiiiiiiiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2023
7
2
1
26
Öncelikle herkese iyi akşamlar ben 5 aylık evliyim. eşimle bebek sahibi olmayı çok istiyoruz. 15 ocakta ve 21 ocakta korunmasız ilişkiye girdik ve ben 16 ocakta regl oldum ve 20sinde bitti yani son reglim iki birliktelik tarihinin ortasına denk geldi. 21 ocaktakinden sonra 27sinde veya 28 inde kan testi versem gebelik varsa eğer çıkar mı ya. Çok heyecanlıyım heyecandan anlatamamış olduysam eğer şimdiden özür dilerim ve cevaplayabilirseniz çok mutlu olurum

bi sonraki adet tarihinin gecikmesini beklemelisin canım yumurtlama takibiyle de değerlendirme yaparsan ihtimalini yükseltirsin ben adetim 8 gün gecikince öğrenmiştim

Adetiniz 20 sinde bittiyse 21 de yumurtalama olmuş olabilir. Adetten sonra gün aşırı ilişki öneriliyor bunu uygulayabilirsiniz yada yumurtlama gününüzü takip ediyorsanız ona göre de yapabilirsiniz. 20 de bitti 21 de ilişki ise bir kerede belki tutabilir bilemeyiz

Kesinlikle çıkmaz ki daha çok erken arada 5 gün var zaten spermin rahme ulaşması 6 7 gün suruyo

Teşekkür ederim cevapladığınız için :) sonradan pozitife dönme ihtimali olur mu peki
canım sen şimdi bu ayı değerlendir normal döngüne göre bidahaki adet tarihini hesapla mesela 28 günse 17 şubat 30 gün sürüyosa arası 19 şubat tarihini esas al ve o tarihe kadar hala adet olmazsan o zaman test yap eb doğru sonucu 24-25 şubatta falan alırsın şubat ayı gebelik planlayanlar grubuna katılıp oradakilerle birlikte takip edebilirsin canım adet tarihine kadarda eşinle değerlendirmenizi yapın

ya internette ilişkisinden 6 gün sonra test yapıp pozitif gördüğünü söyleyenler olmuş öyle olunca biraz heyecanlanmıştım

ya internette ilişkisinden 6 gün sonra test yapıp pozitif gördüğünü söyleyenler olmuş öyle olunca biraz heyecanlanmıştım
canım olduysa bile negatif görebilirsin ben o yüzden söyledim çok nadirdir öyle öğrenenler ve hemen kan verirsin sonra beta yükseldimi diye tekrar tekrar kan verirsin yorucu bi süreç olur sen değerlendirmeni yap adete kadar ister hergün ister 2 günde bir adetin gecikincede net bir şekilde öğrenirsin ben 8 gün gecikene kadar kendimi tuttum test yapmadım varsa net çizgi görmek sen şuan erken gebelik testide yapsan negatif çıkar çünkü daha adetin üstünden bir hafta geçmiş

tutsa bile henüz belli olmaz test için çok çok erken

çok teşekkür ederim gerçekten yazdıklarınız için bekleyebildiğim kadar bekleyim bari

benden bir yaş büyükmüşsün ilk bebiş olucağı için heyecan normal ama biraz sabır gerekiyo canım inşallah biran önce müjdeyi alırsın ben şimdi ikinci bebişime hamileyim darısı sana ve isteyen bekleyen herkese olaun inşallah

ayy hayırlı gelsin dünyayaa. amin inşallah gerçekten allah herkese hayırlı bebek her bebeğe de hayırlı anne baba nasip etsin inşallah :)

21 ocaktan sonra tekrar ilişki yasamadiniz mi? 20 sinde adetiniz biter bitmez ilişki yasamissiniz büyük ihtimalle o tarihte doğurgan değildiniz. Her tarihte bebek olmaz yumurtlama gününüze yakin ilişki yasamaniz lazım. Sperm rahimde 2-3 gün yaşayabilir ve o iki üç gün içinde yumurta ile karsilasmazsa ölürler. Siz yumurta salinimindan Cook önce yapmışsınız bebek istiyorsanız doğurgan döneminizde ilişkiye girmelisiniz

Kesinlikle çıkmaz ki daha çok erken arada 5 gün var zaten spermin rahme ulaşması 6 7 gün suruyo
O nasıl yanlış bir bilgi spermin rahme ulaşması nasıl 6-7 gün sürüyor sperm en fazla 72 saat canlı kalabiliyor zaten ulaşıyor önemli olan yumurta ile karşılaşması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…