evet ya benide şüpheye düşüren o oldu var ama t çizgisini altında değil.Bugün olmam lazım ama olmadımda hayırlısı ikimiz içinde bendede kahve leke geldi 1 gün sürdü ve geçtiİkinci çizgi var ama t çizgisinin altında degil ama inşallahda vardır canm bende aynı durumdayım
evet ya benide şüpheye düşüren o oldu var ama t çizgisini altında değil.Bugün olmam lazım ama olmadımda hayırlısı ikimiz içinde bendede kahve leke geldi 1 gün sürdü ve geçtiİkinci çizgi var ama t çizgisinin altında degil ama inşallahda vardır canm bende aynı durumdayım
bekliyorum yarın sabah tekrar yapıcam erken testlerden2 gun sonra tekrarlayin derim varda denmez yok da
Canm inşallah da hamilesindir tekrar yap yarın bize haber ver bende yapacam yarın çizgiler hemn mi çıkmıştı seninevet ya benide şüpheye düşüren o oldu var ama t çizgisini altında değil.Bugün olmam lazım ama olmadımda hayırlısı ikimiz içinde bendede kahve leke geldi 1 gün sürdü ve geçti
Aynen canm tekrarlayalım bakalım hayırlsıBeklettikçe testlerde ortaya çıkıyor o çizgi. sağlıklı olan ilk dakikalarda ortaya çıkan sonuç die biliyorum tekrarlamak da fayda var
Tamm canm hayırlısı olsun haber verirsin bize beyaz çizgide ilk defa duyuyom niye öyle oluyor acabakızlar bu sabah days comfort erken gebelik testini yaptım onda şöyle ikinci çizgi anında oluştu fakat pembe değil beyaz olarak gölge şeklinde göründü ana gösterge penceresi pembeydi çizgi beyazdı uzunbi süre de neredeyse 1 saate yakın o şekilde kaldı.Sabah baktım beyazdı hepsi .Bakalım bugünde olmazsam bi kaç gün daha geçirip doktora giderim artık.size haber veririm olumlu yada olumsuz.
sanırım öyle bekleyelim bakalım cumaya kadar cuma olmazsa bi doktora giderim.Hayırlısı olsun inşallah en iyisi kan testi
Hayırlısı olsun canm tekrarlarsan haber ver bizeaynı durumdayız canım benim de bat bugün 2 gün önce test yapmıştım yok bişi diye kaldırdım dün atmak için aldığımda bariz çizgi vardı ne zaman çıktı fikrim yok hiç bekliyorum bende bugün gelmezse yarın testi tekrarlıycam aşırı derecede gazım var ağrısı kasıklarıma vuruyor gurul gurul karnım hayırlısı olsun hakkımızda
5 dk sonra testler gecersizdir.arkadaşlar adete 3 gün kala labaquick marka normal gebelik testi yaptım.İlk 3 dakika bekledim bişey çıkmayınca kaldırdım testi.Bugün aldım bi bakayım diye 2.çizgi silik ama var.Adetimde bugündü ama olmadım hala sizce nedir.var mıdır
adet oldum canım gerek kalmadı tekrarlamayaHayırlısı olsun canm tekrarlarsan haber ver bize
Bende yaptım test dün negatif o testtlerde çıkıyormuş silik çizgi bunda bişey çıkmadıadet oldum canım gerek kalmadı tekrarlamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?