Gebelik testi yaptırdım!!! Yardım eder misiniz

Suspus5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2021
6
1
1
26
Perşembe günü gebelik testi yaptırdım .beta HCG değerim 14.68 çıktı . Sonra ertesi gün yani cuma günü birdaha test yaptırdım 17.78 çıktı lütfen bana yardım edin bu normal mi . Gebe olmak istiyorum. Doktor birdaha kan testi vermem için pazartesi randevu yazdı . Gebemiyim degilmiyim başınıza böyle şeyler geldimi . Bu arada ilk kan testimi reglimin gününde verdim 4 .ünde regli olmam gerekiyordu bende hamilelik istediğim için gidip kan verdim hemen

Hanilesiniz 5 ve üstü gebelik demek .ama değer yükselmesi az gibi tabi başlangıç için bazen bu normal olabiliyor pazartesi yine kan verin inşallah sağlıklı ilerler

Hanilesiniz 5 ve üstü gebelik demek .ama değer yükselmesi az gibi tabi başlangıç için bazen bu normal olabiliyor pazartesi yine kan verin inşallah sağlıklı ilerler
Ama doktor 100 olması gerekir dedi ultrasonla falanda bakmadı

Birşey sorabailirmiyim benim bi arkadaşım test yaptırmıştı beta hcg 8 çıkmıştı ama doktoru hamilelik yok demiş

Birşey sorabailirmiyim benim bi arkadaşım test yaptırmıştı beta hcg 8 çıkmıştı ama doktoru hamilelik yok demiş
Bazen doktorlar böyle ufak değerleri ciddiye almıyor kimyasal olur yada yükselmez diye ama 5 ve üzeri gebeliktir 🙃

Back
X