Gebelik testi yardımcı olurmusunuzzz

nida19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2023
16
4
1
26
Merhaba benim reglim 1 gün gecikti bende innovita gebelik testi yaptım 2 dakika bekledikten sonra böyle bi sonuç çıktı ve testi 2 kere tekrarladım yine aynısı gebelik var mı sizce? Yardımcı olabilirmisiniz?

Eklentiler

• 4821A8FE-1160-4CB4-8CA1-C1E0DBE7E11C.webp
    4821A8FE-1160-4CB4-8CA1-C1E0DBE7E11C.webp
    13 KB · Görüntüleme: 256
  • 6499F691-50EA-439B-BB0D-AF50FD09EA81.webp
    6499F691-50EA-439B-BB0D-AF50FD09EA81.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 248
Merhaba benim reglim 1 gün gecikti bende innovita gebelik testi yaptım 2 dakika bekledikten sonra böyle bi sonuç çıktı ve testi 2 kere tekrarladım yine aynısı gebelik var mı sizce? Yardımcı olabilirmisiniz?
Var tabıkı canım,hayırlı olsun gözün aydın🌸🧿

Baya belirgin duruyor insallah en kisa zamanda guzel haberi alirsiniz

Baya belirgin duruyor insallah en kisa zamanda guzel haberi alirsiniz
Amin inşallah Rabbim isteyen gerkeain gönlüne göre versin inşallah 🙏🏻 Hatta dünde yapmıştım akşam sonuç yine belirgindi

Eklentiler

• 1F0566CD-E4FC-4756-9C0E-C60810527075.webp
    1F0566CD-E4FC-4756-9C0E-C60810527075.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 238
Hayırlı olsun canım kan ver netleştir hamilesin yüksek ihtimalle ♥️🙏🏻

Ben de ilk kez test yapıyorum, reglim 5 gün gecikti, daha idrarı damlatir damlatmaz 2.cizgiyi gördüm 5 dk içinde fotoğrafini cektigimde böyle idi, hemen 2.cizgi beliriyor mu böyle normalde

Eklentiler

• IMG_20230908_173148.webp
    IMG_20230908_173148.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 221
Ben de ilk kez test yapıyorum, reglim 5 gün gecikti, daha idrarı damlatir damlatmaz 2.cizgiyi gördüm 5 dk içinde fotoğrafini cektigimde böyle idi, hemen 2.cizgi beliriyor mu böyle normalde
Evet canım maşallah hamilesin 😍 istersem kan testide ver net olsun sonuç ❤️

Adetlerim çok düzenli normalde, yumurtlama günlerimi de rahat takip edebiliyorum, evliliğimizin ilk yıllarında biraz istiyorduk ancak o zaman maddi sikintilarimiz vardı, son iki senedir çok şükür benim de esimin de istediğimiz gelişmeler oldu ve maddi olarak rahatladık,uzun zamandır çocuksuz yaşamaya da biraz rahatlığa da açıkçası alıştığımızdan olsa gerek yapmayız bundan sonra da diye dusunuyorduk, 12 senelik evliligin ardından geçen ay bir kere dikkat etmedik, adetim gecikince hissettim zaten hiç böyle olmaz normalde, yumurtlama günümden iki gün önce ilişkimiz olmuştu, sonrasında aklıma geldi yumurtlama döneminde olduğum, her an regl olacakmisim gibi hafif ağrı giriyor bir de göğüslerim normalinden çok fazla hassas, bu kadar zamandan sonra nasıl olur acaba diye düşünüyorum, haftaici kan testi vereceğim, yaşım 38 bir de kiloluyum bu gibi nedenlerden nasıl olur diye endişeliyim aslında

Kızlar güncelliyorum beta verdim hastanede ve 600 çıktıı pazartesi tekrar istediler tekrar vericem 😍 Rabbime çok şükür Rabbim herkese nasip etsin inşallah ❤🤲🏻😍

Kızlar güncelliyorum beta verdim hastanede ve 600 çıktıı pazartesi tekrar istediler tekrar vericem 😍 Rabbime çok şükür Rabbim herkese nasip etsin inşallah ❤🤲🏻😍
Hayirli olsun masallah Rabbim saglikla kucagniza aldirsin😇🙂 aslinda hamile kaldiktan snra simdi anlayacaksiniz kalana kadar ki surecte ugrasmamissiniz simdi basliyor hersey testler beklenen tarihler ultrasonlar oncekiler stres degilmis diyeceksiniz 😇😇 hersey gonlunuzce cok guzel olsun insallah okurken mesajlari gozlerim doldu Allah im isteyen herkese nasib etsin bu guzel haberi

Hayirli olsun masallah Rabbim saglikla kucagniza aldirsin😇🙂 aslinda hamile kaldiktan snra simdi anlayacaksiniz kalana kadar ki surecte ugrasmamissiniz simdi basliyor hersey testler beklenen tarihler ultrasonlar oncekiler stres degilmis diyeceksiniz 😇😇 hersey gonlunuzce cok guzel olsun insallah okurken mesajlari gozlerim doldu Allah im isteyen herkese nasib etsin bu guzel haberi
Evet biraz yorucu süreç beni bekliyo 1 yılık evliyim ve 7 ay bekledik bu anı herşeyine katlanabilirim elhamdülillah ❤️ Beta kaç olunca kese oluşur arkadaşlar

Evet biraz yorucu süreç beni bekliyo 1 yılık evliyim ve 7 ay bekledik bu anı herşeyine katlanabilirim elhamdülillah ❤️ Beta kaç olunca kese oluşur arkadaşlar
7. Haftalarda kalp atisi duyuluyo 5. Hafta kese gorunur diye biliyorm ama keseyi gorup yine bekletecek kesenin ici dolumu diye sonra kalp atisi varmo diyecek bekletecek insallah cok guzel gecer 😇😇 bu surecte cok sakin gecorirsin insallah gunlerini hocbseye stres yapma cani veren Allah ona guven birak kendini sen dusunme olumsuz hicbisey 🙏😇

Back
X