Gebelik testi yardımcı olurmusunuzzz

7. Haftalarda kalp atisi duyuluyo 5. Hafta kese gorunur diye biliyorm ama keseyi gorup yine bekletecek kesenin ici dolumu diye sonra kalp atisi varmo diyecek bekletecek insallah cok guzel gecer 😇😇 bu surecte cok sakin gecorirsin insallah gunlerini hocbseye stres yapma cani veren Allah ona guven birak kendini sen dusunme olumsuz hicbisey 🙏😇
Ona hiç şüphem yok elhamdülillah sağ salim kucağıma alırım inşallah çok dua edelim birbirimize 😍

Merhaba benim reglim 1 gün gecikti bende innovita gebelik testi yaptım 2 dakika bekledikten sonra böyle bi sonuç çıktı ve testi 2 kere tekrarladım yine aynısı gebelik var mı sizce? Yardımcı olabilirmisiniz?
Merhabaaaa maşallah hayırlı olsun , sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah😍 Belirtilerinizi merak ettim müsait olduğunuzda yazarsanız çok sevinirim 😍

İnanın çok belirtim yoktu regli gecikmesinden hariç bide ara ara kasıklarıma ağrı vuruyoru o kadar bugüğnde verdim beta ve 2 katına çıkmış elhamdülillah 😍

Bunlwrda innovita kızlar bunda görüyor musunuz 6 gün var gözüküyor du dün adetime ama 2 3 gün erken olurum ve adet olucak gibi agrım var gögüslerim çok acıyor gören var mı hiç ümidim yok 🥲🥲
IMG_3362.webp

Ben de ilk kez test yapıyorum, reglim 5 gün gecikti, daha idrarı damlatir damlatmaz 2.cizgiyi gördüm 5 dk içinde fotoğrafini cektigimde böyle idi, hemen 2.cizgi beliriyor mu böyle normalde
senin baya var hamilelik yani kan verdin mi

Merhaba benim reglim 1 gün gecikti bende innovita gebelik testi yaptım 2 dakika bekledikten sonra böyle bi sonuç çıktı ve testi 2 kere tekrarladım yine aynısı gebelik var mı sizce? Yardımcı olabilirmisiniz?
Canım merhaba innovita gebelik testim bu şekilde çıktı sabah, senin durumun nedir var mıydı pozitiftir inşallah ikimizinki de .. bat a 6 gün var .

Canım merhaba innovita gebelik testim bu şekilde çıktı sabah, senin durumun nedir var mıydı pozitiftir inşallah ikimizinki de .. bat a 6 gün var .
Canım benim sadece 1 gün geçmişti reglimden ve yapar yapmaz çift çizgiyi gördüm doktor 2 kere beta istedi iki katına çıktı elhamdülillah şuan 5+3 hafta gebeyim 🥹❤️ Bence sende geçmesini bekle reglinin

Back
X