Gebeliğe Hazırlık gebelik testi yorum istiyorum :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yazankalem

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2018
2.879
5.791
158
33
kızlar iyi geceler :)
yardımınıza ihtiyacım var gebelik testimi yorumlar mısınız ? Benim kafam karıştı
not:Bat a 11 gün kaldı

İki test de aynı test kızlar

Eklentiler

• 39C87CA0-D484-4655-B437-CECFECB22702.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 396
  • 891D02EB-83C8-4244-B1B0-D7B74BC9775F.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 395
bat a 11 gun kaldi derken. 3 gun once yumurtladiniz yani :) muhtemelen hamile kaldiysaniz da 3-5 gun once kaldiniz.test coooooook erken yapilmis. saglikli sonuc beklemeyin.
erken yapmışım dimi . dayanamadım öylesine yapacağım diyorum ümitlenmek istemiyorum ama olmuyor işte :) kaç gün daha bekleyim sizce doğru sonuç için ?

Çok erken değil mi sonuç için canım ya :)
Bende bata 3 gün kala silik çizgi çıkmıştı

erken de işte ne bileyim :)
bekleyim dimi 1 hafta sonra belli olur heralde olup olmadğı

Aynen en azından bir hafta bekle :)
İnternetten çok uyguna alabilirsin gebelik testlerini paket halinde satılıyor. Çok merak ediyorsan adet tarihine kadar yap bakalım çizgi çıkacakmı koyulaşacak mı

Aynen en azından bir hafta bekle :)
İnternetten çok uyguna alabilirsin gebelik testlerini paket halinde satılıyor. Çok merak ediyorsan adet tarihine kadar yap bakalım çizgi çıkacakmı koyulaşacak mı
Geçen ay ovulasyon testiylegebelik testi bi sürü almıştım internetten yapıp duruyodum kafayı takmıştım bu ay eşim yasakladı kafanı takıyosun diye arada yapıyorum yine dayanırım heralde ya her gün her gün 11 tl erken gebelik testi de para mı yeter ayy

Yani bekle bakalım :)
Ne Zaamandır bebek düşünüyorsunuz?

Valla evlendiğinizden beri istiyoruz :)
16 ay olmuş evleneli şimdi hesapladım ahahahahaha :)

Doktora gittiniz mi peki herhangi bir tedavi görüyor musunuz? İlk bir yıl olmamasını normal karşılıyor doktorlar ama bir yıldan sonra olmaması durumunda tedavi uyguluyorlar.

siz testlerinizi tekrarlayın yine de. benim bir ay bata 10 gün kala beta hcg'nin tesadüf eseri 75 olduğunu öğrendim.
sonrası pek mutlu bir son olmadı hiç bahsetmeyeyim ama olmaz diye birşey yok.

Doktora gittiniz mi peki herhangi bir tedavi görüyor musunuz? İlk bir yıl olmamasını normal karşılıyor doktorlar ama bir yıldan sonra olmaması durumunda tedavi uyguluyorlar.
Tabi tabi gittik bütün testler yapıldı eşime de bana da polis alındı rahmimden sonra 3 ay süre verdi doktor olabilir doğal yoldan diye olmazsa tedaviye başlarız dedi :)

siz testlerinizi tekrarlayın yine de. benim bir ay bata 10 gün kala beta hcg'nin tesadüf eseri 75 olduğunu öğrendim.
sonrası pek mutlu bir son olmadı hiç bahsetmeyeyim ama olmaz diye birşey yok.
Bi kaç gün bekleyim dayanabilirsem Bugun yapmadım mesela artık haftaya çarşamba tekrarlarım bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…