Gebeliğe Hazırlık gebelik testi yorum istiyorum :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat a 11 gun varsa yaklasik 3 gun once yumurtlamissinizdir, 3 gunde dollenme bile tam gerceklesmez, onun bile bir suresi var. Kaldiki dollenme gerceklestikten 10-12 gun sonra cikar en erken idrar testinde. Bosuna kendinizi strese sokmayin gelecegi zamani bilir o allah gonlunuze gore versin

O anda heyecanlanmıştım :) şu anda beklemedeyim o günden beri test yapmadım bekliyorum :)

Herkese merhaba adetime 10 gün var idrar testi yaptım ikinci çizgi 1.5 saat sonra belirdi bu şekilde olup hamile olan var mı yardımcı olabilir misiniz?

Eklentiler

• 20181208_124424.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 48
Herkese merhaba adetime 10 gün var idrar testi yaptım ikinci çizgi 1.5 saat sonra belirdi bu şekilde olup hamile olan var mı yardımcı olabilir misiniz?
adetinize 10 gün varken çıkmaz mümkün değil. En erken adetinize 3-4 gün varken yapın. Bir de 1.5 saat sonra oluşan çizgi geçersiz sayılır. İlk 5 dk yı dikkate alın, sevgiler

erken yapmışım dimi . dayanamadım öylesine yapacağım diyorum ümitlenmek istemiyorum ama olmuyor işte :) kaç gün daha bekleyim sizce doğru sonuç için ?
En kesin sonucu Adet gecikmesinden sonra kan testinden alabilirsin canım inş hamişssindir

Canım merhaba :)
Beklemedeyiz henüz bebiş yok .Doktora da gitmiyoruz saldık yani . Olursa olur diyoruz bi problem yok çünkü :) Çalışıyoruz doktora gitmek için yazı bekliyoruz o zaman vaktimiz olacak anca :)
Arkadasim insallah bi an once saglikli bi gebeligin olur ama ben bi baslik acip kür yazmistim. Madem yaza kadar bekliceksiniz tavsiyem kürü en azindan bi kere dene ben cok inaniyorum o küre yazimi okursan hikayesini paylasmistim. Umarim sen de herkes de fayda gorur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…