gebelik testi yorumlarınızı bekliyorum acilllll....!

hayatbu16

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2014
60
28
18
kızlar merak hiç iyi bişey değil derler de inanmazdım. adete 3 dün kala yani dün yaptığı test böyle çıktı.ikinci çizgiyi testi açıp içini incelerken gördüm. acil yorumlarınızı bekliyorum...

Hamilesin cnm pozitif sonuşta pek yanılma payı olmuyo ama sen yarın kandanda baktır için rahat etsin hayırlı olsun:)

Aynı şeyi geçen hafta bende yaptım kapagın üstünden tek çizgi görünüyodu kırdım kapagı ikinci çizgi silikti ilk gebelik testi denememdi.kk de anlatılan belirtilerin % 90 ı bende mevcut ama pazartesiye kadar bekliycem ve bir aydır düzenli ilşkimiz var eşimle

ikinci cizgi yerinde cıktıysa silik de olsa büyük ihtimalle bebiş geliyor canm :)) Allah swt gönlüne göre versin..

hayır cnm ilk değil.4 ay önce kürtaj oldum mecburen üstüne kimyasal geçirdim.2 ay sonra bu durumdayım.senin neden olmuyo bir sorun mu var
İnşallah bu sefer hayirlisiyla kucağına alirsin melegini benim tupler tikanikmis bu ay rahim filmi cekildim acildilar sukur beklemedeyim insallah olur artik:)

İnşallah güzel haberler alirsin rabbim isteyen herkese nasip etsin

cevap için tşklr.senin reglin geçtimi benim 2 gün var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…