- 8 Ekim 2016
- 340
- 63
- 98
- 36
- Konu Sahibi huysuz kadin
-
Canım fotoğraf yüklenmemis tekrar yükler misinslm kizlar benim adet duzensizligim oldugu icin adeti takip edemiorum o yuzden iliski sonrasi test yapiyorum bugun iliski sonrasi 15.gun sabah test yaptim ve bu sekil cok cok silik bir cizgi sizce durum nedir ben ilk 10 dkkada gordum cizgiyi durdukca dhada gorunur hale geldi yorumlarinizi bekliyorum umarim sizde gorursunuz cizgiyi
slm kizlar benim adet duzensizligim oldugu icin adeti takip edemiorum o yuzden iliski sonrasi test yapiyorum bugun iliski sonrasi 15.gun sabah test yaptim ve bu sekil cok cok silik bir cizgi sizce durum nedir ben ilk 10 dkkada gordum cizgiyi durdukca dhada gorunur hale geldi yorumlarinizi bekliyorum umarim sizde gorursunuz cizgiyi
Canım fotoğraf yüklenmemis tekrar yükler misin
fotoda cok net gozukmuyor evet ama bn gorebliyorum belkide gormek istedgim icindirBen goremedim 2. Cizgi
cok sagol canm tek ben goruyorm sanmistim yarin sabah tekrarliycam isallah bu sfr net olur var yada yok belirsizlik kotuCanım ben gördüm çizgi. Testi tekrarla mutlaka. Yine çıkarsa kesin hamilesindir
sabah ilk idrarla yapmistim yarin sabah tekrar yapicamGörünüyor ama cok cok silik yani net net bir sey diyemiyorum testi ilk idrarla tekrarlayın
Yaptın mı canım?sabah ilk idrarla yapmistim yarin sabah tekrar yapicam
evet yaptim canim ama bunda bisy cikmadi sanirm testler benle kafa buluyo nablm saglik olsunYaptın mı canım?
Canım o zaman büyük ihtimal kuruma çizgisiydi o çıkanevet yaptim canim ama bunda bisy cikmadi sanirm testler benle kafa buluyo nablm saglik olsun
tatlim valla testler benle kafa buluyo bugun iki ayri marka yaptim birinde yine yok birinde yine var hamgisine inansam acabaCanım o zaman büyük ihtimal kuruma çizgisiydi o çıkanbenimde başıma gelmişti. Eğer hamileysen sonraki testlerin daha koyu pozitif çıkması lazım…
tatlim valla testler benle kafa buluyo bugun iki ayri marka yaptim birinde yine yok birinde yine var hamgisine inansam acaba
o haylet cizgi beni 3 gun oldu delirtio ztenSanki bir hayalet çizgi var gibi kan testi verin sağlık ocağında
benim adet duznsizligm var bazen 2 ay olmam en son 6 subtta oldum yani nezmn olcagm blli olmuyor o yuzden iliski sonrasi 15 gunden yaptim benim anlmdgim 1 teste cikip 1 tste cikmamsi bu sacma gelionormalde sağlıklı bir hamilelik varsa bu çizgilerin böyle çıkmaması lazım… her test yaptığında çizgi daha koyulaşmış olmalı ve ilk dakikada belirmesi lazım. Adetin kaç gün gecikti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?