gebelik testi yorumu lutfen

huysuz kadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
340
63
98
36
slm kizlar benim adet duzensizligim oldugu icin adeti takip edemiorum o yuzden iliski sonrasi test yapiyorum bugun iliski sonrasi 15.gun sabah test yaptim ve bu sekil cok cok silik bir cizgi sizce durum nedir ben ilk 10 dkkada gordum cizgiyi durdukca dhada gorunur hale geldi yorumlarinizi bekliyorum umarim sizde gorursunuz cizgiyi

Canım fotoğraf yüklenmemis tekrar yükler misin

Canım fotoğraf yüklenmemis tekrar yükler misin

Eklentiler

• IMG_20230401_103252_865~2.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 180
  • IMG_20230401_103045_083.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 196
Canım ben gördüm çizgi. Testi tekrarla mutlaka. Yine çıkarsa kesin hamilesindir

Görünüyor ama cok cok silik yani net net bir sey diyemiyorum testi ilk idrarla tekrarlayın

evet yaptim canim ama bunda bisy cikmadi sanirm testler benle kafa buluyo nablm saglik olsun
Canım o zaman büyük ihtimal kuruma çizgisiydi o çıkan benimde başıma gelmişti. Eğer hamileysen sonraki testlerin daha koyu pozitif çıkması lazım…

Canım o zaman büyük ihtimal kuruma çizgisiydi o çıkan benimde başıma gelmişti. Eğer hamileysen sonraki testlerin daha koyu pozitif çıkması lazım…
tatlim valla testler benle kafa buluyo bugun iki ayri marka yaptim birinde yine yok birinde yine var hamgisine inansam acaba

normalde sağlıklı bir hamilelik varsa bu çizgilerin böyle çıkmaması lazım… her test yaptığında çizgi daha koyulaşmış olmalı ve ilk dakikada belirmesi lazım. Adetin kaç gün gecikti?

normalde sağlıklı bir hamilelik varsa bu çizgilerin böyle çıkmaması lazım… her test yaptığında çizgi daha koyulaşmış olmalı ve ilk dakikada belirmesi lazım. Adetin kaç gün gecikti?
benim adet duznsizligm var bazen 2 ay olmam en son 6 subtta oldum yani nezmn olcagm blli olmuyor o yuzden iliski sonrasi 15 gunden yaptim benim anlmdgim 1 teste cikip 1 tste cikmamsi bu sacma gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…