gebelik testi yorumu lutfen

benim adet duznsizligm var bazen 2 ay olmam en son 6 subtta oldum yani nezmn olcagm blli olmuyor o yuzden iliski sonrasi 15 gunden yaptim benim anlmdgim 1 teste cikip 1 tste cikmamsi bu sacma gelio
ilk dakikda degil ama 10 15 dkika sonrasi bi cizgiler belirio belkide kuruma cizgsidir bilemiorum

benim adet duznsizligm var bazen 2 ay olmam en son 6 subtta oldum yani nezmn olcagm blli olmuyor o yuzden iliski sonrasi 15 gunden yaptim benim anlmdgim 1 teste cikip 1 tste cikmamsi bu sacma gelio
Anladım canım. Ama eğer sağlıklı bir gebelik olsaydı şu an ki testte daha net çıkması gerekirdi… daha önce bu tarz silik çizgiler bende yaşadım. Artık testler mi hatalı yoksa kimyasal gebelikmiydi bilemiyorum. Ama gerçekten hamile kaldığım ay başta yine böyle silik çizgi çıktı ama ertesi gün çizgi daha netti.
Sen yine ne olur ne olmaz bir kan ver bence.

gorebliyormusun canim

o haylet cizgi beni 3 gun oldu delirtio zten birinde cikio birinde cikmio birinde 2 3 saat sonra cikio kafa buluyolar resmen delirmelik
O anda çıkması lazım sonradan çıkan kabul edilmiyor bunlara son vermek için en iyisi kan ver zaten çıkar

aynen canim biraz dha bekleyip kan vericem

Canm bazı testler hassas oluyiir hemn cikartiyor bazı testler hemn çıkarmıyor geç döllenme olmuşsa çıkmaz hemn algıları farklı testlerinde yerinde olsam erkn gebelik testi yaparım varsa onda cokar bnce
sagol canm benm ama kirmizi karti gordum az once ama evet bazi testler gercekten insani yaniltio bidha bu marka asla almam anliycan umutlar bidhaki aya kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…