Gebelik testi

Dr dediğini takip et cnm geç dollenmedir belkide

Adet oldum bitti içimde umut bi his öncesinde yaptın bide şimdi yap defi erken gebelik testi 6 gün oncelerden aldim ben mj yanlış görüyorum varmi bisey kafam karisti

Eklentiler

• 20180518_145707.webp
    8 KB · Görüntüleme: 85
  • 20180518_145305.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 76
Merhaba kızlar adetim 3 gün geçti 2 tedt yaptım ve sanırım bozuk bu belirsizliğe sinir oldum sizce bairşey var mıı

Öteki de böyle çıktı

Eklentiler

• EECF068C-5720-4AC9-9F55-158339306C2E.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 62

En ucuzunu almak lazım galiba daha iyi sonuç veriyor inşallah hadi bakılm ya nasip
Bazen istemedikleri için merak edenler oluyo sanırım sen isteyenlerdensin valla biz 4 TL ye almıştık ikinci çizgi az netti akşamına acilde kan verdim yüksek çıktı küçük olunca teste kanda cikmayabiliyomus acele etme bence

Eğer olursa 2. Hamileliğim olcak aslında çok hazır değilim aöa bir kaza oldu diyelim insan yine de heyecnlanıyor :)

Arkadasim bende 2 ogluma azospermi nedeniyle tupbebekle sahip oldum.. kucuk oglum 1.5 yasina geldiginde normal yolla hamile kaldim.. tabi dusuk yaptm ama Allah ol derse oluyo emin ol.. umitsizlige dusmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…