Gebelik testi

3jamiilaa

you only live once
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
768
1.289
113
Dubai
kızlar eşimle 5 gündür korunmadan ilişki yaşıyoruz yani içime geldiğine eminim ama ben çok sabırsızlanıyorum yarın test alsam sonuç belli olur mu?

Son regl tarihiniz 3 haftadan daha fazla ise alın.
Yoksa genelde en erken ilişkiden 15 gün sonra belli olur.

henüz lise öğrencisi olduğunuza göre yaşınızı tahmin edemedim ?kaç yaşındasınız?

Ahhh kuzumm 5gnde olsa bile belli olmaz adet tarihin yakın olsa bile cıkmaz sabır et biraz ben mayıstan beri hep kırmızı kart yiyorum temmuzu beklicm bkalm allah hayırlısını versn cnm bnm

Ahhh kuzumm 5gnde olsa bile belli olmaz adet tarihin yakın olsa bile cıkmaz sabır et biraz ben mayıstan beri hep kırmızı kart yiyorum temmuzu beklicm bkalm allah hayırlısını versn cnm bnm
Amin tatlım ama ben 19 yaşındayım şuan aslında çocuk dusunmuyorum cok fazla ama Allahtan hersey

Çocuk düşünüyorum diyorsan neden korunmadan ilişkiye giriyorsun. Daha hamilelik nedir, ne kadar sürede belli olur fikrin olmayacak bir yaştasın neden evleniyorsun? Çocuğun çocuğu olmasın lütfen! Bazı şeyler için biraz yaş almayı bekleyin.

Bak cocuk ne demek biliyormusun..memelerin sarkacak.gobisin kirisacak..catlayacak her yerin..sac diplerin upuzun olacak..evi bok goturecek..uyku yok..kocisini kiskanacaksin sen bekliyorsun prenses kate gibi olacaan
Ihh olmayacaan...

Hosteslik yapmıyorsun heralde artık bide taşındığın yerde ne giyiyorsun merak ettim 19 yaşında çocuk yapmak aferin böyle devam et

Aklıma çok ünlü bir grup düşünür olan Queen'den bir söz geldi. Diyor ki üstatlar "Is this the real life? Is this just fantasy?" (Çevirirdim ama çevirince o kadar güzel olmuyor, İngilizcen vardır herhalde malum hostessin ya. Çarşaflı hostes alıyorlar mı bu arada ayol?)

Bu arada bak şu şarkı da çok güzel. Arkada Arapça sözler falan da geçiyor, çöl ortamı falan klip tam senlik.

gülmekten öldüm

Ayyy ergenligime gittim ne kadar uzun zaman olmus dinlemeyeli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…