Bilmiyorum ya okuduğum şeyler falan çok kafamı karıştırdı normal adetini olanlar da gebe kalıyormuş yok geç döllenme oluyormuş vs..Hamile bu kadar kolay kalınmıyor korkma boşuna. Dolu dolu adet olduysan, üstüne de o ay ilişki yaşamadıysan, stresten başka bir faktör göremiyorum ben adet olmamanda.
Rahmim ve yumurtalıklarım temiz kistim falan yok ama bir streste bu kadar etkiler mi gecikmesiniYoğun dolu dolu adet olduysan gebelik ihtimali söz konusu olamaz.
Adet gecikmesinin sebeni farklıdır,stres,üzüntü,kist,yumurtlamama vs.
Adet gecikmesi 10 güne kadar normal. Stresten yumurtlayamayan insanlar var.Rahmim ve yumurtalıklarım temiz kistim falan yok ama bir streste bu kadar etkiler mi gecikmesini
Ben adet gecikmemin 3.gününde tarlusal kullanmaya başladım yeni bitti şimdi gecikmemin 9.günü olamadım hala bekliyorumAdet gecikmesi 10 güne kadar normal. Stresten yumurtlayamayan insanlar var.
Tarlusal bitiminden sonra 15 gün içinde adet olabilirsiniz.Ben adet gecikmemin 3.gününde tarlusal kullanmaya başladım yeni bitti şimdi gecikmemin 9.günü olamadım hala bekliyorum
Yani anlattığım bu duruma göre gebelik yok diyorsunuz değil miTarlusal bitiminden sonra 15 gün içinde adet olabilirsiniz.
Hayır yok.Yani anlattığım bu duruma göre gebelik yok diyorsunuz değil mi
Her ay o yazanlara göre zaten insanlar kendini gebe sanıp umutlanıp, umutları yıkılıyor. Sen canını sıkma canım bence kesin yok gebelik rabbim bilir tabi kesin konuşmak bize düşmez.Bilmiyorum ya okuduğum şeyler falan çok kafamı karıştırdı normal adetini olanlar da gebe kalıyormuş yok geç döllenme oluyormuş vs..
Bilmiyorum kafa olarak çok yorgun hissediyorumHer ay o yazanlara göre zaten insanlar kendini gebe sanıp umutlanıp, umutları yıkılıyor. Sen canını sıkma canım bence kesin yok gebelik rabbim bilir tabi kesin konuşmak bize düşmez.
Düşünmeyin her şeyi, kafanızı dağıtın size iyi gelecek şeyler yapın..Bilmiyorum kafa olarak çok yorgun hissediyorum
Yapıyorum ama bir şey ifade etmiyor kafamda kurup kurup duruyorum bir yanım olsaydı belli olurdu diyor bir yanım da yoksa niye adet göremiyorsun diyor bütün bir günüm bunu düşünmekle geçiyor belki de bu yüzden olamıyorumDüşünmeyin her şeyi, kafanızı dağıtın size iyi gelecek şeyler yapın..
Bak ben böyle olduğumda sürekli rahatım rahatım adet olabilirsin hadi ol gel adet geliyorsan hadi gel şimdi sürekli böyle şeyler söylüyorum ciddi ciddi vücudum sanki anlıyor ve rahatlayıp geliyor dene bakalım :)Yapıyorum ama bir şey ifade etmiyor kafamda kurup kurup duruyorum bir yanım olsaydı belli olurdu diyor bir yanım da yoksa niye adet göremiyorsun diyor bütün bir günüm bunu düşünmekle geçiyor belki de bu yüzden olamıyorum
Şuan gecikeli 11 gün oldu sence sırf stres bu kadar sebep olur mu gecikmeyeBak ben böyle olduğumda sürekli rahatım rahatım adet olabilirsin hadi ol gel adet geliyorsan hadi gel şimdi sürekli böyle şeyler söylüyorum ciddi ciddi vücudum sanki anlıyor ve rahatlayıp geliyor dene bakalım :)
Tek çizgi gebe değilsinYorumlarmisiniz lütfen
Tek çizgi gebe değilsin
Ne oldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?